ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια Επιστροφή    
Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια

Proslipsis.gr | Αθήνα 16.2.2020, 23:53

Στην παρούσα υποκατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις εγκρίσεις των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων και άλλων ΑΕΙ, όπως η Σχολή Ικάρων, η Σχολή Ευελπίδων, οι Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για την πλήρωση θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), όπως αυτές δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκδίδουν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων διάρκειας 60 ημερών λίγες ή και περισσότερες ημέρες μετά τη δημοσίευσή τους στην ΕτΚ και στην Proslipsis. 

Μόνο στην Proslipsis μαθαίνετε πρώτοι τις εγκρίσεις θέσεων ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια και στα άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχετε στη διάθεσή σας άπλετο χρόνο για την προετοιμασία της υποψηφιότητάς σας. Γραφτείτε συνδρομητές για να έρχονται οι θέσεις στο email σας.

* Η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα. Για να δείτε παλαιές εγκρίσεις των ΤΕΙ, πριν από την ενοποίησή τους με τις θέσεις των Πανεπιστημίων, πατήστε εδώ. ΟΙ  ΘΕΣΕΙΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μία θέση Καθηγητή α' βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική εργασία στην ψυχική υγεία με έμφαση στον ιδρυματισμό και την προαγωγή της κοινοτικής φροντίδας».
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ KAI ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ
Μία θέση Καθηγητή α' βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Στατιστικές μέθοδοι και πειραματικοί σχεδιασμοί».
ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ
Β' ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Μία θέση Καθηγητή α' βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Βιοϊατρική Τεχνολογία στο σύγχρονο νοσοκομείο».___________________________________________

___________________________________________
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ
Μία θέση Καθηγητή α΄ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Μηχανική Ρευστών με έμφαση στη μαγνητοϋδροδυναμική - υδροδυναμικές μηχανές».
Μία θέση Καθηγητή α΄ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Προηγμένες Μέθοδοι Μετρήσεων (θερμικές και οπτικές με εμπειρία ανάπτυξης) σε τυρβώδη φαινόμενα μεταφοράς».
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
Μία θέση βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Laser και οπτικοί ενισχυτές ημιαγωγού και εφαρμογές τους σε τηλεπικοινωνίες και αισθητήρες».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Μία θέση μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών».


ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης
Μία θέση Καθηγητή, βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Ευρωπαϊκή Ιστορία των Νεότερων και Μοντέρνων Χρόνων».


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Επιστήμης των Υλικών
Μία κενή θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο  «Επιστήμη των Βιοϋλικών: σύνθεση χαρακτηρισμός και εφαρμογές».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Πολυτεχνική Σχολή
Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Τομέας Α΄ Μηχανικής Διεργασιών και Περιβάλλοντος
Μία κενή θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας, ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική Συστημάτων Διεργασιών Χημικής Μηχανικής».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Φιλολογίας
Μία κενή θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Περιγραφή και σύγκριση γλωσσικών συστημάτων: θεωρητικές και πειραματικές προσεγγίσεις».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Βιολογίας
Τομέας Βιολογίας Φυτών
Μία κενή θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Λειτουργική Βιολογία Φυτών».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Θεατρικών Σπουδών
Μία κενή θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Αρχαίο Θέατρο με έμφαση στη μελέτη της αρχιτεκτονικής και της εικονογραφίας».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Σχολή Θετικών Επιστημών.
Τμήμα Μάθηματικών.
Τομέας Θεωρητικών Μαθηματικών.
Μία κενή θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Άλγεβρα».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved