ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια Επιστροφή    
Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια

Proslipsis.gr | Αθήνα 29.6.2020, 14:29

Στην παρούσα υποκατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις εγκρίσεις των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων και άλλων ΑΕΙ, όπως η Σχολή Ικάρων, η Σχολή Ευελπίδων, οι Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για την πλήρωση θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), όπως αυτές δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκδίδουν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων διάρκειας 60 ημερών λίγες ή και περισσότερες ημέρες μετά τη δημοσίευσή τους στην ΕτΚ και στην Proslipsis. 

Μόνο στην Proslipsis μαθαίνετε πρώτοι τις εγκρίσεις θέσεων ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια και στα άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχετε στη διάθεσή σας άπλετο χρόνο για την προετοιμασία της υποψηφιότητάς σας. Γραφτείτε συνδρομητές για να έρχονται οι θέσεις στο email σας.

* Η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα. Για να δείτε παλαιές εγκρίσεις των ΤΕΙ, πριν από την ενοποίησή τους με τις θέσεις των Πανεπιστημίων, πατήστε εδώ.Ο Ι    Θ Ε Σ Ε Ι ΣΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ
Τομέας οργανικής χημείας, οργανικής χημικής τεχνολογίας, χημείας τροφίμων, βιοχημείας και κλινικής χημείας
Μία κενή θέση καθηγητή στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Χημεία Τροφίμων».ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Δύο θέσεις Ερευνητών Γ με γνωστικό αντικείμενο «Ιστορική Γλωσσολογία με έμφαση στην ιστορία της ελληνικής γλώσσας και των διαλέκτων της».
Μία θέση Ερευνητού Γ με γνωστικό αντικείμενο «Διαλεκτολογία με έμφαση στην διαλεκτική λεξικογραφία».


___________________________________________

___________________________________________
______________________________________________________________________

______________________________________________________________________ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιας κενής θέσης Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Λογισμικό Εξατομίκευσης με έμφαση στις Επιχειρησιακές Διαδικασίες και στο περιεχόμενο στο διαδίκτυο».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιας κενής θέσης Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Λογισμικό Εξατομίκευσης με έμφαση στις Επιχειρησιακές Διαδικασίες και στο περιεχόμενο στο διαδίκτυο».
Μιας κενής θέσης Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Λογισμικό Ευφυών Συστημάτων με έμφαση σε ευφυή συστήματα υψηλής απόδοσης». Proslipsis.gr


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιας κενής θέσης Καθηγητή του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Μεθοδολογία της Έρευνας - Τεκμηριωμένη Νοσηλευτική Πρακτική».

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μιας θέσης του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μικροβιακή και Μοριακή Οικολογία».


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved