ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια Επιστροφή    
Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.7.2020, 03:19

Στην παρούσα υποκατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις εγκρίσεις των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων και άλλων ΑΕΙ, όπως η Σχολή Ικάρων, η Σχολή Ευελπίδων, οι Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για την πλήρωση θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), όπως αυτές δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκδίδουν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων διάρκειας 60 ημερών λίγες ή και περισσότερες ημέρες μετά τη δημοσίευσή τους στην ΕτΚ και στην Proslipsis. 

Μόνο στην Proslipsis μαθαίνετε πρώτοι τις εγκρίσεις θέσεων ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια και στα άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχετε στη διάθεσή σας άπλετο χρόνο για την προετοιμασία της υποψηφιότητάς σας. Γραφτείτε συνδρομητές για να έρχονται οι θέσεις στο email σας.

* Η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα. Για να δείτε παλαιές εγκρίσεις των ΤΕΙ, πριν από την ενοποίησή τους με τις θέσεις των Πανεπιστημίων, πατήστε εδώ.Ο Ι    Θ Ε Σ Ε Ι ΣΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιας κενής θέσης καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Κλινική Κινησιολογία».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιάς κενής θέσης καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Φυσικοθεραπεία Μυοσκελετικού Συστήματος».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιάς κενής θέσης καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Λειτουργική Ανατομική».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιάς κενής θέσης καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Φυσικοθεραπεία - Φυσική Αποκατάσταση».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιάς κενής θέσης καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Φυσιολογία».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μιάς κενής θέσης καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Κλινική Φυσικοθεραπεία με έμφαση στον παιδιατρικό και εφηβικό πληθυσμό».


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Proslipsis.gr
Μία κενή θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Στρατηγικό Μάρκετινγκ Τουριστικών Προορισμών με Έμφαση στο Ολοκληρωμένο Τουριστικό Προϊόν-Τουριστική Εμπειρία».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Μία κενή θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Στρατηγική Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουριστικών Οργανισμών».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Μία κενή θέση στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και Τουρισμός».

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας της Σχολής Ιστορίας και Μετάφρασης-Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Αναπληρωτή Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο «Αγγλική Γλώσσα και Πολιτισμός».

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Μία θέση μέλους ΔΕΠ της βαθμίδας του Καθηγητή Α’ βαθμίδας στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου με γνωστικό αντικείμενο «Δίκτυα Υπολογιστών».


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved