ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια Επιστροφή    
Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια

Proslipsis.gr | Αθήνα 3.12.2020, 23:52

Στην παρούσα υποκατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις εγκρίσεις των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων και άλλων ΑΕΙ, όπως η Σχολή Ικάρων, η Σχολή Ευελπίδων, οι Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για την πλήρωση θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), όπως αυτές δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκδίδουν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων διάρκειας 60 ημερών λίγες ή και περισσότερες ημέρες μετά τη δημοσίευσή τους στην ΕτΚ και στην Proslipsis. 

Μόνο στην Proslipsis μαθαίνετε πρώτοι τις εγκρίσεις θέσεων ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια και στα άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχετε στη διάθεσή σας άπλετο χρόνο για την προετοιμασία της υποψηφιότητάς σας. Γραφτείτε συνδρομητές για να έρχονται οι θέσεις στο email σας.

* Η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα. Για να δείτε παλαιές εγκρίσεις των ΤΕΙ, πριν από την ενοποίησή τους με τις θέσεις των Πανεπιστημίων, πατήστε εδώ.Ο Ι    Θ Ε Σ Ε Ι Σ


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
Τεύχος Γ’ 1970/03.12.2020 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 12953
Μία θέση Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) Καθηγητή πρώτης βαθμίδας και στο γνωστικό αντικείμενο «Επιστημολογία της Ψυχολογίας».


ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Μία θέση μέλους ΔΕΠ της βαθμίδας του καθηγητή Α’ βαθμίδας στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου με γνωστικό αντικείμενο «Διαχείριση Δεδομένων στον Παγκόσμιο Ιστό».

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Μιας θέσης μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Θερμοδυναμικές και Ρευστομηχανικές Διεργασίες σε Φυσικά Συστήματα» στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Σχολής Περιβάλλοντος, του Ιονίου Πανεπιστημίου.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕ: ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ
Μία θέση βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή/Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Αναλυτική επίλυση, αριθμητικές μέθοδοι και στατιστική ανάλυση για τη βελτιστοποίηση διαδικασιών παραγωγής και ελέγχου ποιότητας».
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Νοσηλευτική του Ενήλικα - Νέες Τεχνολογίες στη Νοσηλευτική Εκπαίδευση».


ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
Μία θέση μέλους Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Τηλεπισκόπηση Δασικών Πόρων και Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών».


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνολογία Λογισμικού Συστημάτων Χρονοπρογραμματισμού».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Μία θέση Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μετασυλλεκτική Διαχείριση Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης-Μυκοτοξίνες».


ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μιας θέσης μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Επιχειρηματική Αναλυτική και Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων».


ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μίας θέσης μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (που αφορά στο πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της πρώην Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του πρώην Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας), στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Διοικητική Λογιστική και Λογιστική Κόστους».


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Μιας θέσης μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή ή Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Βιολί - Λόγια δυτική μουσική».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Μιας θέσης μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στη βαθμίδα του Αναπληρωτή ή Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πιάνο - Λόγια δυτική μουσική».


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved