ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια Επιστροφή    
Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια

Proslipsis.gr | Αθήνα 16.07.2023, 20:53

Στην παρούσα σελίδα η Proslipsis δημοσιεύει πρόωρα όλες τις εγκρίσεις του Υπουργείου Παιδείας, των Πανεπιστημίων και άλλων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως η Σχολή Ικάρων, η Σχολή Ευελπίδων, οι Εκκλησιαστικές Ακαδημίες κ.ά., για την πλήρωση θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ), όπως αυτές δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επιπλέον, για θέσεις ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ.

Λίγο αργότερα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκδίδουν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων διάρκειας 60 ημερών. 

Επισημαίνεται ότι η Proslipsis παρέχει συνδρομητικά συνολική ενημέρωση για τις θέσεις στην Εκπαίδευση και στην Έρευνα (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, με υποτροφία, για διδακτορικές σπουδές, για έρευνα, διδασκόντων κ.ά.), με μικρή οικονομική συνδρομή, σχεδόν σε καθημερινή βάση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (δείτε περισσότερα). 

* Η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα. Για να δείτε παλαιές εγκρίσεις των ΤΕΙ, πριν από την ενοποίησή τους με τις θέσεις των Πανεπιστημίων, πατήστε εδώ.
 Proslipsis.gr


Ο Ι    Θ Ε Σ Ε Ι ΣΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Μίας θέσης Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ), ΠΕ κατηγορίας, με γνωστικό αντικείμενο «Περιβάλλον και εξοπλισμοί γεωργικών κατασκευών», στο Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής της Σχολής Περιβάλλοντος  και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Αστικό Δίκαιο και ειδικότερα Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου, Γενικό και Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο και Εμπράγματο Δίκαιο».


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μία θέση βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Παρασιτολογία - Τροπική Ιατρική και Υγεία των Ταξιδιωτών».
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μία θέση Καθηγητή Α’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Παθολογική Νοσηλευτική με έμφαση στους ασθενείς ΜΕΘ με αναπνευστική ανεπάρκεια».Μόνο στην Proslipsis
(ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, με υποτροφία, για διδακτορικές σπουδές, για έρευνα, διδασκόντων κ.ά.)ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας στην Κοινότητα».
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Υγιεινή με έμφαση στην Απολύμανση, Αποστείρωση και τους μικροβιακούς φραγμούς».
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Υγεία, Ποιότητα Ζωής και ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες».


ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οικογενειακό Μαθησιακό Περιβάλλον στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία».

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Χρηματοοικονομική Λογιστική».

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Μία θέση βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ρομποτικά συστήματα ελέγχου και αυτοματισμού».


ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ανάκληση προκήρυξης πλήρωσης θέσης μέλους ΔΕΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved