ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έγκριση για προσλήψεις εποχικών στην ΝΕΡΙΤ

 

Αθήνα 22.7.2013, 16:23

Μέσα στην εβδομάδα (ίσως και σήμερα) θα εκδοθεί η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, τον ΝΕΡΙΤ, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού αρμόδιου για θέματα Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προκήρυξη θα περιλαμβάνει 2.000 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων αλλά σε πρώτο στάδιο θα προσληφθούν 589 άτομα.

Εν τω μεταξύ, με σημερινή ανακοίνωση που υπογράφει η Διεύθυντρια της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του υπουργείου Οικονομικών, Πηνελόπη Παγώνη, εγκρίνεται η πρόσληψη εποχικού προσωπικού στη ΝΕΡΙΤ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Εγκρίνουμε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαρκείας 2 μηνών για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ελληνικού Δημοσίου και ειδικότερα για τη μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων κατά το μεταβατικό χρονικό διάστημα μέχρι τη σύσταση του μόνιμου δημόσιου φορέα  ραδιοτηλεόρασης. Η μισθοδοσία του προσωπικού αυτού εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των 3.200.000 €".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved