ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη ΑΣΕΠ για πλήρωση 773 θέσεων τακτικού προσωπικού
 

Αθήνα 6.10.2014, 16:22 

Προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και 68 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 51 του ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74/Α/26-3-2014), σε δημόσιες υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα του δημόσιου τομέα, απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για εκτύπωση το ΑΣΕΠ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προκήρυξη αυτή, που φέρει αριθμό 1Δ/2014, έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί. 

«Επίλυση εκκρεμότητας»
Tην έκδοση της προκήρυξης έσπευσε να προαναγγείλει και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κάνοντας λόγο «για επίλυση μιας πολυετούς εκκρεμότητας, που αφορά διοριστέους του ΑΣΕΠ, οι οποίοι διαγωνίστηκαν μέσω του αξιοκρατικού συστήματος του ν. 2190/1994 (νόμος Πεπονή) και έχουν κριθεί ως επιτυχόντες».

Το υπουργείο διευκρινίζει ότι δικαίωμα να διεκδικήσουν τις θέσεις της προκήρυξης έχουν όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί.

Κατά το υπουργείο η έκδοση της προκήρυξης εντάσσεται στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων για το 2014, λαμβάνοντας υπόψη: τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την κάλυψη των αναγκών της δημόσιας διοίκησης,την ενδυνάμωση της δημόσιας διοίκησης με εξειδικευμένο και υψηλού επιπέδου προσωπικό και τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις θέσεις της προκήρυξης.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις θέσεις (αρχείο pdf 461 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved