ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
ΑΣΕΠ: Οι 8.166 θέσεις για μονιμοποιήσεις στους Δήμους
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 1.2.2018, 19:08

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής,  Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

Πρόκειται για μονιμοποιήσεις προσωπικού που έχει ήδη εργασθεί στους Δήμους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου.

Στο πλαίσιο της προκήρυξης, διατίθενται άλλες 559 θέσεις εργασίας, οι οποίες θα διατεθούν σε άτομα που προστατεύονται από τον ν. 2643/1998, όπως άτομα με αναπηρίες, πολυτέκνους, τέκνα αντιστασιακών κλπ. Οι θέσεις αυτές παραχωρούνται στον ΟΑΕΔ, ο οποίος τις καλύπτει με καθυστέρηση που ενίοτε ξεπερνά ακόμη και τα πέντε χρόνια.

Η σχετική απόφαση με την κατανομή των θέσεων την παρουσίασε ήδη η Proslipsis. Δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β' αρ. 4470/2017).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με τις 8.166 θέσεις.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Οι 8.166 θέσεις στου Δήμους 122018.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved