ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται 200 θέσεις εργασίας για άτομα ευάλωτων κοινωνικά ομάδων

Proslipsis.gr | Αθήνα 8.2.2018, 17:24

Περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας ατόμων ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, προκηρύσσει το υπουργείο Εργασίας μέσω του ΕΦΚΑ, στηρίζοντας έμπρακτα την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία. 

Σύμφωνα με τη γενικόλογη ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, προκηρύσσεται μέσω του ΕΦΚΑ η διενέργεια Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών Καθαριότητας κατΆ αποκλειστικότητα από φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Η προκήρυξη, συνολικού ύψους 3.238.880 ευρώ, θα διενεργηθεί σύμφωνα με το άρθρο 20 «Συμβάσεις ανατιθέμενες κατ΄ αποκλειστικότητα» του ν. 4412/16 περί δημοσίων συμβάσεων.

Η προκήρυξη απευθύνεται σε φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του νόμου 4430/16 και συγκεκριμένα στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων και στους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς Περιορισμένης Ευθύνης που απασχολούν άτομα με αναπηρία και γενικότερα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι η μεγαλύτερη από άποψη οικονομικού αντικειμένου που έχει προκηρυχθεί, έως σήμερα, αποκλειστικά για φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ελλάδα. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved