ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται δύο προκηρύξεις ΑΣΕΠ με 14 θέσεις επιστημόνων
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.4.2017, 23:26

Δύο προκηρύξεις για την πλήρωση 14 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού  στο Συνήγορο του Πολίτη, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο – Α. Φλέμιγκ» και στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος, απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση το ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για την προκήρυξη 5Ε/2018, που αφορά στην πλήρωση 10 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Συνήγορο του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994, και την προκήρυξη 6Ε/2018, που αφορά στην πλήρωση 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο – Α. Φλέμιγκ» (υπουργείο Υγείας), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους, και 2 θέσεων Επιστημονικών Συνεργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος του υπουργείου Οικονομικών.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τις θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα.

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Οι θέσεις στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο 442018.pdf
Proslipsis.gr - Οι θέσεις στο Συνήγορο του Πολίτη 442018.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved