ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Νέες θέσεις στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Πεκίνο

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.4.2017, 21:34

Με το προεδρικό διάταγμα 35|2018 (ΦΕΚ Α αρ. 672018), διευρύνεται η σύνθεση της Πρεσβείας της Ελλάδας
στο Πεκίνο της Κίνας με την προσθήκη μιας θέσης Πρεσβευτή-Συμβούλου, μιας επιπλέον θέσης Συμβούλου Πρεσβείας Α’ ή Β’ και μιας επιπλέον θέσης Γραμματέα Πρεσβείας Α’, Β’ ή Γ’.

Παράλληλα τροποποιείται το άρθρο 2 του π.δ. 194/1998 (Α’ 144), όπως τροποποιήθηκε με το π.δ. 59/2005 (Α’ 89) και το π.δ. 89/2017 (Α’ 128), ως προς την περίπτωση 64η του Πίνακα Α’, η οποία αναδιαμορφώνεται ως εξής: 
«64. Πρεσβεία Πεκίνου:
- Πρέσβης
- Πρεσβευτής-Σύμβουλος
- Δύο Σύμβουλοι Πρεσβείας Α' ή Β'
- Τρεις Γραμματείς Πρεσβείας Α', Β' ή Γ
- Εννέα Υπάλληλοι του κλάδου Πτυχιούχων Διοικη-
τικών
- Υπάλληλος του κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφο-
ρικής
- Ιδιαίτερος Γραμματέας
- Μεταφραστής
- Δυο Κλητήρες
- Οδηγός
- Φύλακας-θυρωρός
- Οικιακός Βοηθός
- Μάγειρος».


-------------------------------------
Αναγνώστη, να τα πούμε λίγο...

... Εδώ και 14 χρόνια η Proslipsis.gr σου προσφέρει πολύτιμο, πρωτογενές υλικό εντελώς δωρεάν. Αναρωτήθηκες ποτέ «πώς τα βγάζει πέρα» και μάλιστα χωρίς στοιχειώδη εμπορική συμπεριφορά;
Τα τελευταία χρόνια τα έσοδα από τη διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης έχουν πέσει δραματικά, κυρίως λόγω της κυριαρχίας μεγάλων πολυεθνικών οργανισμών, τύπου Facebook, των οποίων η επιθετική και ασύδοτη συμπεριφορά δημιουργεί ολιγοπωλιακές καταστάσεις, εγείροντας μάλιστα θέματα ανεξαρτησίας του Τύπου και λειτουργίας της ίδιας της Δημοκρατίας. Ήδη πολλές εφημερίδες για να επιβιώσουν προχωρούν στη δημιουργία διαδικτυακού paywall, γίνονται δηλαδή συνδρομητικές.
Η Proslipsis.gr, συνεπής με το όραμά της για έναν καλύτερο και πιο δημοκρατικό κόσμο και έχοντας συναίσθηση της ιδιαιτερότητας του τομέα που θεραπεύει, επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες. 
Στην προσπάθειά της εφημερίδας για επιβίωση και ανάπτυξη, ακόμη κι ένα ευρώ μετράει... Μπορείς να γίνεις αρωγός αυτής της προσπάθειας και συγχρόνως των αναγνωστών χωρίς οικονομική δυνατότητα. Μπορείς να κρατήσεις το ποιοτικό διαδίκτυο «ανοικτό»…

Δες πώς εδώ.

Proslipsis.gr

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved