ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Εκατό σπουδαστές θα εισαχθούν φέτος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ)

Proslipsis.gr | Αθήνα 11.5.2017, 06:31

Εκατό σπουδαστές θα εισαχθούν φέτος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ), μέσω του 26ου εισαγωγικού διαγωνισμού του έτους 2018.

Οι σπουδαστές θα ενταχθούν στα ακόλουθα Τμήματα Εξειδίκευσης ως εξής: Γενικής Διοίκησης 25, Αναπτυξιακών Περιφερειακών Πολιτικών 15, Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας Πρόγραμμα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας 10, Πρόγραμμα Κοινωνικής Φροντίδας 10, Εμπορικών - Οικονομικών Υποθέσεων 10, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων 10, Ψηφιακής Πολιτικής 10, Πολιτιστικής Διοίκησης 10.

Η ΕΣΔΔΑ είναι η κρατική Σχολή που τροφοδοτεί το δημόσιο τομέα με στελεχιακό δυναμικό, μέσω γραπτού διαγωνισμού που οργανώνει κάθε χρόνο το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Οι σπουδαστές αμείβονται και ασφαλίζονται από την πρώτη στιγμή και όταν αποφοιτήσουν διορίζονται απευθείας στο δημόσιο τομέα και μάλιστα σε βαθμίδα ανώτερη από αυτή των προσλαμβανομένων μέσω ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις της Σχολής είναι περιζήτητες και ο ανταγωνισμός μεγάλος, γι΄ αυτό και απαιτείται έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία μήνες πριν από τις εξετάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή θα βρείτε στο διακτυακό τόπο του ΕΚΔΔΑ www.ekdda.gr.-------------------------------------
Αναγνώστη... 

... εδώ και 14 χρόνια η Proslipsis.gr σου προσφέρει πολύτιμο, πρωτογενές υλικό εντελώς δωρεάν. Τα τελευταία, όμως, χρόνια τα έσοδα από τη διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης έχουν πέσει δραματικά, κυρίως λόγω της κυριαρχίας μεγάλων πολυεθνικών οργανισμών, των οποίων η επιθετική και ασύδοτη συμπεριφορά δημιουργεί ολιγοπωλιακές καταστάσεις, εγείροντας μάλιστα θέματα ανεξαρτησίας του Τύπου και λειτουργίας της ίδιας της Δημοκρατίας. Ήδη πολλές εφημερίδες για να επιβιώσουν προχωρούν στη δημιουργία διαδικτυακού paywall, γίνονται δηλαδή συνδρομητικές.
Η Proslipsis.gr, συνεπής στον προσανατολισμό της για έναν καλύτερο και πιο δημοκρατικό κόσμο και με συναίσθηση της ιδιαιτερότητας του τομέα που υπηρετεί, επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες. Στην προσπάθειά της για επιβίωση και ανάπτυξη, ακόμη κι ένα ευρώ μετράει.
Σου ζητάμε να γίνεις αρωγός αυτής της προσπάθειας, να κρατήσεις το ποιοτικό διαδίκτυο «ανοικτό»…

Δες πώς εδώ.

Proslipsis.gr

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved