ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται 150 προσλήψεις Τελωνειακών ΠΕ στην ΑΑΔΕ
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 1.10.2019, 20:11

Μπορεί τα νοσοκομεία να μην έχουν προσωπικό η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) όμως, που ως γνωστόν μαζεύει το χρήμα και εκτελεί πλειστηριασμούς κατ' εντολήν των δανειστών, συνεχίζει να προσλαμβάνει χωρίς να την αγγίζει κανένας περιορισμός και καμιά αναλογία στις προσλήψεις. Αυτή τη φορά ετοιμάζει προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 150 θέσεων τελωνειακών υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Ήδη το υπουργείο Εργασίας καθόρισε σε 11 τον αριθμό των θέσεων που θα δοθούν στον ΟΑΕΔ για να τοποθετήσει σε αυτές -μετά από καμιά δεκαριά χρόνια- άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του νόμου 2648|1994, ήτοι αναπήρους, πολυτέκνους - τριτέκνους κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται η έκδοση από το Εθνικό Τυπογραφείο της προκήρυξης 6Κ/2019 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 75 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (δείτε περισσότερα).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την απόφαση για τους... προστατευόμενους.


 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Η απόφαση για τους προστατευόμενους 1102019.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved