ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη με 28 προσλήψεις στο ΙΦΕΤ

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.11.2019, 14:11

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ (αν δεν έχει γίνει πάλι κάποια λαθροχειρία που δεν την έχουμε πάρει πρέφα) προκήρυξη για την πλήρωση με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ Α.Ε.) του υπουργείου Υγείας, στην Ανατολική Αττική, 28 ατόμων κυρίως διοικητικών ειδικοτήτων.

Ήδη εκδόθηκε η προάγγελος απόφαση του υπουργείου Εργασίας, με την οποία διατίθενται θέσεις προστατευομένων του ν. 2643|98 (πολυτέκνων, αναπήρων κα) στον ΟΑΕΔ, για να τις καλύψει μετά από πολλά χρόνια! Πρόκειται για μία θέση αναπήρου ΤΕ Λογιστικού στην Ανατολική Αττική και μία τριτέκνου ΔΕ Γενικών Καθηκόντων επίσης στην Ανατολική Αττική, όπου και η έδρα του ΙΦΕΤ.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved