ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται άλλες 500 προσλήψεις στην Αγροτική Τράπεζα (24/5/07)


Αθήνα 24.5.2007, 15:35
Περίπου 500 προσλήψεις τακτικού προσωπικού προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, ανακοίνωσε σήμερα, κατά την διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας, ο διοικητής της κ. Δημήτρης Μηλιάκος.

Παρουσίαζοντας την εξαιρετικά θετική πορεία της Τράπεζας τα τρία τελευταία χρόνια και κυρίως την εντυπωσιακή αύξηση της κερδοφορίας της κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007, ο κ. Μηλιάκος αναφέρθηκε και στις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως είπε, το 2006 έγιναν 120 προσλήψεις και στο πρώτο εξάμηνο του 2007 ολοκληρώνεται η διαδικασία για άλλες 585, ενώ για το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η πρόσληψη άλλων 500 εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι η Αγροτική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι οι μοναδικές Τράπεζες που ελέγχονται από το κράτος και διενεργούν τις προσλήψεις τους σύμφωνα με τον ν. 2190/94 και υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ. Μέχρι το 2006 η Αγροτική Τράπεζα προσλάμβανε το προσωπικό της μέσω γραπτού διαγωνισμού που οργάνωνε το ΑΣΕΠ. Το 2006 όμως προχώρησε σε 585 προσλήψεις τακτικού προσωπικού με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, πάντα υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ. Ο τρόπος που θα επιλεγεί το νέο προσωπικό δεν είναι ακόμη γνωστός. Όπως γνωστός δεν είναι και ο χρόνος έκδοσης της προκήρυξης, καθώς το ΑΣΕΠ δεν έχει λάβει αίτημα της Τράπεζας για την οργάνωση νέας διαδικασίας πρόσληψης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι 500 προσλήψεις θα γίνουν μάλλον το 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved