ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
271 γεωπόνοι και κτηνίατροι θα στελεχώσουν τα ΚΑΑ


Αθήνα 19.4.2005
Συνολικά 206 γεωπόνοι και 65 κτηνίατροι θα στελεχώσουν τα υπο σύσταση Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης, που θα λειτουργήσουν σε κάθε νομό της χώρας.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Νασιάκος κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νομοθετικών ρυθμίσεων εν όψει της εφαρμογής της νέας ΚΑΠ, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει τον χρόνο έναρξης της λειτουργίας των, ούτε το πότε θα εκδοθούν οι προκηρύξεις για την πρόσληψη του στελεχιακού δυναμικού τους.

Όπως ανέφερε ο κ. υπουργός, τα Κέντρα θα υπάγονται στου περιφερειάρχες και ως έργο θα έχουν την επαγγελματική και επιστημονική στήριξη των αγροτών.

Ειδικότερα, θα παρέχουν πληροφόρηση στους αγρότες για θέματα αγροτικών προϊόντων, τεχνολογίας παραγωγής και λειτουργίας και πρακτικής της αγοράς, ενώ θα επιχειρούν να συνδέσουν την αγροτική έρευνα με την παραγωγή. Επίσης, θα παρέχουν ενημέρωση για την πορεία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη σε αναπτυξιακά προγράμματα του Γ’ ΚΠΣ.

Δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνουν οι αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις και να οργανωθεί η ανάπτυξη των Κέντρων, οι συγκεκριμένες προσλήψεις δεν αναμένεται να γίνουν κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους.

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved