ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη για 2.779 θέσεις στα νοσοκομεία 15/5


Αθήνα 15.5.2005
Την πλήρωση συνολικά 2.779 θέσεων τακτικού προσωπικού σε νοσοκομεία της χώρας και στον ΕΟΦ, θα προβλέπει προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα εκδοθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Οι θέσεις κατανέμονται σχεδόν σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και στον ΕΟΦ, ενώ 139 από αυτές θα δοθούν σε προστατευόμενους από το ν. 2643/98 (ΑΜΕΑ, πολύτεκνους, αντιστασιακούς).

Αφορούν κλάδους – ειδικότητες διοικητικού, ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Ενδεικτικά, περιλαμβάνονται οι ειδικότητες: Διοικητικού – Λογιστικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, Φαρμακοποιών ΠΕ, Πληροφορικής ΠΕ, Νοσηλευτών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, Μαιών ΤΕ, Λογιστικής ΤΕ, Ακτινολογίας – Ραδιολογίας ΤΕ, Διοίκησης Νοσοκομείων ΤΕ, Επισκεπτών Υγείας ΤΕ, Αδελφών Νοσοκόμων ΔΕ, Παρασκευαστών ΔΕ, Χειριστών Ιατρικών Συσκευών ΔΕ, Δακτυλογράφων ΔΕ, Βοηθών Θαλάμου ΥΕ, Εργατών ΥΕ, Νοσοκόμων ΥΕ, Μεταφορέων Ασθενών ΥΕ, Εστίασης – Τραπεζοκόμων ΥΕ, κ.ά.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας και σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν. 2190/94.

Η προκήρυξη αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες από το ΑΣΕΠ (το πλήρες κειμενό της θα παρουσιάσει αμέσως η Proslipsis), και ακολούθως θα αποσταλεί για δημοσιεύση στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved