ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Δύο μεγάλες προκηρύξεις ετοιμάζει το ΑΣΕΠ 29/7/09


Αθήνα 29.7.2009, 13:23
Δύο προκηρύξεις με σημαντικό αριθμό θέσεων τακτικού προσωπικού, οι οποίες θα καλυφθούν με την διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, ετοιμάζει το ΑΣΕΠ.

Η μία αφορά την πλήρωση σε φορείς του δημόσιου τομέα περίπου 600 θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται περίπου 300 θέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σημαντικός αριθμός θέσεων του υπουργείου Πολιτισμού (και φυλάκων αρχαιοτήτων).

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά την πλήρωση περίπου 1.500 θέσεων νοσηλευτικού, παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Πρόκειται για θέσεις που προέρχονται από παραιτήσεις, συνταξιοδοτήσεις κ.λπ., δεν εντάσσονται δηλαδή στο "κατεπείγον" πρόγραμμα της πλήρωσης 5.000 θέσεων που ολοένα εξαγγέλλει και ουδέποτε πραγματοποιεί ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο τελευταίος, παρότι "κόπτονταν" για την άμεση πλήρωση των παραπάνω θέσεων, δεν έχει ακόμη καταφέρει να αποστείλει στο ΑΣΕΠ αίτημα για την σύνταξη προκηρύξης. 

Και οι δύο προκηρύξεις αναμένεται να εκδοθούν περί το τέλος Αυγούστου ή στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved