ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Εγκρίθηκε η πρόσληψη 2.000 αναπληρωτών και 2.400 ωρομίσθιων εκπαιδευτικών 22/10/09


Αθήνα 22.10.2009, 23:10
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι εκρίθηκε η πρόσληψη 2.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών και 2.400 ωρομισθίων εκπαιδευτικών (1.000.000 ώρες), σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ορίσει η υπουργός κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι θέσεις αυτές είναι συμπληρωματικές στις 9.000 χιλιάδες αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που είχαν εγκριθεί ήδη για την κάλυψη των αναγκών στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και στην Εκκλησιαστική Εκπαίδευση, καθώς και στην Ειδική Αγωγή, στα Μειονοτικά Σχολεία και στα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης. Με την ίδια απόφαση είχε εγκριθεί και η απασχόληση ωρομισθίων εκπαιδευτικών με τη χορήγηση 3.600.000 ωρών σε όλες τις βαθμίδες και κυρίως για τη λειτουργία των ολοήμερων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων.

Σχετικές προσκλήσεις αναμένεται να εκδώσει το υπουργείο τις προσεχείς ημέρες.

Με δήλωσή της η κ. Διαμαντοπούλου επισημαίνει ότι: "Η ενίσχυση και η ορθολογική κατανομή του εκπαιδευτικού δυναμικού είναι το κλειδί για την εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου σχολείου. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε εντατικά, χαρτογραφώντας πλήρως τα κενά που υπάρχουν αλλά και τις περιπτώσεις με πλεονάζων προσωπικό, ώστε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολείων. Επιπλέον, χωρίς να αιφνιδιάσουμε κανέναν, θα εφαρμόσουμε ένα νέο σύστημα για τις αποσπάσεις, με διαφανείς όρους και αντικειμενικά κριτήρια".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved