ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Οι υποτροφίες του προγράμματος Ελληνογαλλικής συνεργασίας

Proslipsis.gr | Αθήνα 07.06.2022, 08:44

Λήγει στις 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 23:00 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις προκηρυχθείσες 28 υποτροφίες του Προγράμματος Ελληνογαλλικής Συνεργασίας για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Πρόκειται για ένα ένα πρόγραμμα υποτροφιών Αριστείας που απευθύνεται σε φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων για σπουδές Μεταπτυχιακού επιπέδου (Master 2) στη Γαλλία.

Το Πρόγραμμα οργανώνει η Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας της Γαλλίας και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, απαιτείται ηλεκτρονική υποβολή αίτησης στη Γαλλική γλώσσα, μέσω της διαθέσιμης διαδικτυακής εφαρμογής, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ifg.gr/candidatez-theste-ypopsifiotita-2021-2022.

Μεταξύ των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης στο ελληνογαλλικό πρόγραμμα υποτροφιών, οι υποψήφιοι θα πρέπει:
- Να κατέχουν πτυχίο/δίπλωμα ελληνικού ΑΕΙ με βαθμό τουλάχιστον επτά (7,00/10) που αποκτήθηκε κατά το ακαδημαϊκό έτος δημοσίευσης της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων ή κατά τα δύο προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη.  Σε περίπτωση που είναι επί πτυχίω, θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό από την Γραμματεία της Σχολής ότι έχουν επιτύχει σε όλες τις εξετάσεις σε όλα τα απαιτούμενα μαθήματα και ότι έχουν εκπληρώσει όλες τις σπουδαστικές υποχρεώσεις για την απόκτηση πτυχίου με βαθμό τουλάχιστον επτά (7,00/10).  
- Να έχουν γίνει αποδεκτοί ή να έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής σε πρόγραμμα Master 2 για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 σε Δημόσιο Ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Γαλλία.  Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τις αιτήσεις εγγραφής.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved