ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην ενέργεια από το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt Βρετανίας και το ΤΕΙ Πειραιά

 

Αθήνα 11.11.2010, 17:32

Το Πανεπιστήμιο Heriot - Watt της Μεγάλης Βρετανίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά, υλοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον τομέα της Ενέργειας (ΦΕΚ αναγνώρισης 1049/03-08-2006).

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, που στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας θεωρητικής και εφαρμοσμένης γνώσης σε σύγχρονα ενεργειακά θέματα, έχει μέχρι σήμερα παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σημαντικός αριθμός αποφοίτων ελληνικών και ξένων ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχοντας μετεκπαιδευθεί στα πλέον σύγχρονα πεδία της Ενέργειας (π.χ. Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Υβριδικά Ενεργειακά Συστήματα, Ενεργειακή Διαχείριση Κτιρίων, Αποθήκευση Ενέργειας, Επιχειρηματικότητα στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον κ.ά.).

Το Πρόγραμμα Σπουδών περιλαμβάνει έναν αριθμό μαθημάτων και την εκπόνηση μεταπτυχιακής διατριβής. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων και την έγκριση της διατριβής το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt απονέμει το δίπλωμα "MSc in Energy".

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε διπλωματούχους-πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων - Πολυτεχνείων - ΤΕΙ) τεχνολογικής και θετικής κατεύθυνσης.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται το διάστημα από 15 Νοεμβρίου έως και 10 Δεκεμβρίου 2010.

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 210-5699559, 210-5381143 και στο φαξ: 210-5450959, 210-5381467 (Δευτέρα - Παρασκευή ώρες 09:00-16:00 μ.μ.), e-mail: sealab@gdias.teipir.gr, διεύθυνση internet: www.sealab.gr.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Δρ. Ι.Κ. Καλδέλλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved