ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πρόγραμμα ΕΕΔΕ για τη διαχείριση περιβάλλοντος (10/4/06)


Αθήνα 10.4.2006, 23:22
Ένα σημαντικό πιστοποιημένο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την εφαρμογή, υλοποίηση και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος, εγκαινιάζει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στις 8 Μαΐου 2006.

Το Πρόγραμμα προήλθε μετά από έρευνα πολλών επιστημονικών συνεργατών και στελεχών επιχειρήσεων, οι οποίοι εξειδίκευσαν τις εκπαιδευτικές ανάγκες με βάση τις τρέχουσες απαιτήσεις αλλά και την πολυπλοκότητα της θέσης ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού Environmental Manager.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναγνωρίσουν και να Βελτιώσουν τις Περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων και να δημιουργήσουν το κατάλληλο Σύστημα Ελέγχου και Βελτίωσης της επιχείρησης στον τομέα του Περιβάλλοντος. Επίσης τους παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης που θα βασίζεται στο ISO 14001:2000 και στο EMAS λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις νομικές υποχρεώσεις που πηγάζουν από το Εθνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο.

Στους επιτυχόντες θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό: DIPLOMA IN ENVIRONMENTAL MANAGEMENT. Επιστημονικός Συντονιστής του Προγράμματος είναι ο Δρ. Κώστας Συμεωνίδης, Διευθυντής Περιβάλλοντος ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Ρούλα Μπέλτσιου, Τηλ: 210 2112000, Fax: 210 2112020, 210 2112028, programs@eede.gr , www.eede.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved