ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Mεταπτυχιακό στη Λογιστική - Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό (12/4/06)


Αθήνα 12.4.2006, 22:28
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική που απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να εμβαθύνουν στα δύο αντικείμενα, λειτουργεί το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα πλαίσια του προγράμματος λειτουργούν δύο τμήματα:
- Τμήμα Πλήρους Φοίτησης (full time) που απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, έχει διάρκεια 12 μήνες και τα μαθήματα είναι πρωινά ή απογευματινά.
- Τμήμα Μερικής Φοίτησης (part time) που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έχει διάρκεια 24 μήνες και τα μαθήματα είναι απογευματινά.

Ο αριθμός των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2006 - 2007 ορίζεται σε 40 άτομα κατ' ανώτατο όριο για κάθε ένα από τα δύο τμήματα. Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από την Επιτροπή Επιλογής που αποτελείται από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Οι υποψήφιοι που θα διακριθούν κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών τους θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 19 Απριλίου 2006 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική, Κτίριο Μεταπτυχιακών Σπουδών ΟΠΑ (Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33, 9ος όροφος, γραφείο 908), ώρες 11:30 - 18.00, κ. Χολή, τηλ.: 210-8203633.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν:
1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο, χορηγούμενο από τη γραμματεία ή το διαδίκτυο (http://www.aislab.aueb.gr/accfin/master/new/Downloads/ent/AITHSH%202006-07.doc)
2. Φωτοαντίγραφο του καταθετηρίου του τέλους αξιολόγησης (40 ευρώ, Aρ. Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 110/48009747).
3. Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου.
4. Πιστοποιητικό Αναλυτικής βαθμολογίας.
5. Βεβαίωση ισοτιμίας ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ (για όσους προέρχονται από Ιδρύματα του εξωτερικού).
6. Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα.
7. Δύο εμπιστευτικές συστατικές επιστολές (http://www.aislab.aueb.gr/accfin/master/new/Downloads/ent/SYSTATIKH_EPISTOLH%202006-07.doc).
8. Πιστοποιητικό πολύ καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.
9. Πιστοποίηση της προϋπηρεσίας (για φοιτητές part time).
10. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.

Στα δικαιολογητικά αυτά υποβάλλονται τα πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved