ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακά στις διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές στο Πάντειο (2/5/06)


Αθήνα 2.5.2006, 23:34
Το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου οργανώνει για δωδέκατη συνεχή χρονιά πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στα γνωστικά αντικείμενα των Διεθνών και Ευρωπαικών σπουδων.

Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας και οδηγεί στην απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος στις εξής ειδικότητες: Διεθνές δίκαιο και διπλωματικές σπουδές, Διεθνείς σχέσεις και στρατηγικές σπουδές, Διεθνές οικονομικό χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό δίκαιο, Ευρωπαϊκό δίκαιο και πολιτική (πρόγραμμα Jean Monnet), Περιβαντολογική διακυβέρνηση και βιώσιμη ανάπτυξη, Διεθνής πολιτική οικονομία.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις εισαγωγής και την διαδικασία επιλογής των υποψηφίων θα βρεί κανείς στην ιστοσελίδα του Παντείου Πανεπιστημίου www.panteion.gr/-postdes, και στα τηλ. 210-9220031 και 210-9201601 καθημερινά 11.00 με 14.00. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και 31 Μαϊου 2006.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved