ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (2/5/06)


Αθήνα 2.5.2006, 23:40
Το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικου Πανεπιστημίου Αθηνών καλέι τους υποψηφίους να υποβάλλουν αιτήσεις για μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών ειδίκευσης στην «Επιστήμη των Υπολογιστών»
που θα λάβει χώρα το ακαδημαικό έτος 2006-07.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα λειτουργεί απο το 2003 και συγχρηματοδοτοτείται απο την Ευρωπαική Ένωση και εθνικούς πόρους στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΠΕΑΚ ΙΙ.

Δεκτοί γίνονται οι απόφοιτοι τμημάτων Πληροφορικής ή Επιστήμης των Υπολογιστών, απόφοιτοι Πολυτεχνικών σχολών, απόφοιτοι τμημάτων Θετικών και Οικονομικών σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής καθώς και απόφοιτοι άλλων τμημάτων ΑΕΙ ή ΤΕΙ των οποίων το γνωστικό αντικείμενο είναι συναφές με την Πληροφορική. Δεκτοί γίνονται και τελειόφοιτοι των παραπάνω τμημάτων οι οποίοι όμως έχουν δικαίωμα εγγραφής στο πρόγραμμα μόνο άν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους εώς και την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2006.

Η Επιτροπή και Γενική Συνέλευση ειδικής σύνθεσης του τμήματος θα αναλάβει την αξιολόγηση των υποψηφίων και την κατάταξη τους στους πίνακες προτεραιότητας. Κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων είναι η συνάφεια του τίτλου σπουδών με το γνωστικό αντικείμενο του μεταπτυχιακού, η βαθμολογία των τίτλων σπουδών, οι συστατικές επιστολές, η γνώση ξένων γλωσσών, τυχόν επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία, επιστημονικές εργασίες καθώς και άλλες συναφείς δραστηριότητες των υποψηφίων.

Τριανταπέντε είναι ο αριθμός των εισακτέων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 2 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμμα θα διαρκέσει το ελάχιστο 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα (16 μήνες) και κατα μέγιστο 4 ακαδημαϊκα εξάμηνα (20 μήνες). Η παρακολούθηση των μαθημάτων και των εργαστηρίων είναι υποχρεωτική, ενώ θα παρασχεθεί περιορισμένος αριθμός υποτροφιών ανάλογα με την επίδοση των φοιτητών στα μαθήματα.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν από την Τετάρτη 26 Απριλίου 2006 έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2006 τα εξής δικαιολογητικά: Αίτηση ( στο ειδικό έντυπο, το οποίο διατίθεται τόσο από την Γραµµατεία όσο και από την ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος: http://www.cs.aueb.gr/csgrad/), τρεις συστατικές επιστολές, μια φωτογραφία, επικυρωµένο αντίγραφο για κάθε πτυχίο, βεβαίωση της ισοτιµίας και αντιστοιχίας πτυχίων από Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής από το .ΟΑΤΑΠ ή το ΔΙΚΑΤΣΑ. Οι τελειόφοιτοι πρέπει να υποβάλλουν και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, ότι η αποδοχή τους θα είναι υπό αίρεση της απόκτησης του πτυχίου µέχρι την εξεταστική περίοδο Σεπτεµβρίου 2006.

Επίσης, πρέπει να υποβληθεί επικυρωµένο αντίγραφο αναλυτικής βαθµολογίας όλων των ετών φοίτησης, αντίγραφο Οδηγού Σπουδών για κάθε πτυχίο, µε αναλυτική περιγραφή της ύλης των µαθηµάτων (δεν απαιτείται για τους αποφοίτους Τµηµάτων του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών), αποδεικτικά ερευνητικών και επαγγελµατικών δραστηριοτήτων (αν υπάρχουν), αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών (αν υπάρχουν).

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στη Γραµµατεία του Προγράµµατος κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 12-2 και Παρασκευή 11-1(Ευελπίδων και Λευκάδος 33, Αθήνα 113 62 γραφείο 203- Τηλ.: 210 8203646, Fax: 210 8828655, e-mail: cs_grad_secr@aueb.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράµµατος http://www.cs.aueb.gr/csgrad/.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved