ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στη γνωσιακή επιστήμη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (2/5/06)


Αθήνα 2.5.2006, 23.54
Διαπανεπιστημιακό – διατμηματικό πρόγραμμα σπουδών στην «Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή επιστήμη» οργανώνουν το τμήμα Μεθολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, το τμήμα Φιλοσοφίας και το Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα που θα λειτουργήσει απο 1 Σεπτεμβρίου 2006, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις απο την Δευτέρα 1 Μαϊου εώς την Παρασκευή 25 Μαϊου.

Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι: α) Φιλοσοφικής Σχολής, β) Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, γ) Θετικών Επιστημών, δ) Ιατρικής Σχολής, ε) Παιδαγωγικών Τμημάτων, στ) Τμημάτων Ψυχολογίας, ζ) Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, η) Τμημάτων Πληροφορικής και Υπολογιστών Α.Ε.Ι. και Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων της αλλοδαπής στ) Νοσηλευτικής καθώς και Απόφοιτοι αντίστοιχων Τμημάτων των Τ.Ε.Ι. σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του άρθρου 16 του Ν. 2327/95. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και για τους αλλοδαπούς να γνωρίζουν επαρκώς την Ελληνική γλώσσα

Επίσης, δεκτοί για διδακτορικό δίπλωμα γίνονται όσοι διαθέτουν μεταπτυχιακούς τίτλους άλλων Πανεπιστημίων ή άλλων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και όσοι υποψήφιοι θα έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους μέχρι 31/8/2006.

Για την υποβολή υποψηφιότητας απαιτούνται: αίτηση (έντυπη από τη Γραμματεία), βιογραφικό σημείωμα, πτυχίο, αναλυτική βαθμολογία και άλλοι τίτλοι σπουδών (επικυρωμένα), αντίγραφο διπλωματικής εργασίας, αντίγραφα τυχόν δημοσιεύσεων, συστατικές επιστολές , πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, Πανεπιστημιούπολη, Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00-14:00, τηλ. 210 727 5566 κα Γκορίλα.

Για την επιλογή των υποψηφίων συνεκτιμάται βαθμός πτυχίου, διπλωματική εργασία, όταν προβλέπεται στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, βαθμοί σε προπτυχιακά μαθήματα, τυχόν ερευνητική δραστηριότητα σε αντικείμενο συγγενές με το Π.Μ.Σ,συστατικές επιστολές,άλλοι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών,επαρκής γνώση Αγγλικής Γλώσσας, βαθμολογία σε γραπτές εξετάσεις στα ακόλουθα μαθήματα:
α) Εισαγωγή στην Ψυχολογία – Γνωστική Ψυχολογία
β) Εισαγωγή στις Νευροεπιστήμες
γ) Εισαγωγή στην Επιστήμη της Πληροφορικής
δ) Αγγλική Γλώσσα
ε) Συνέντευξη (αν κριθεί αναγκαίο)

Οι γραπτές εξετάσεις στα ανωτέρω μαθήματα θα γίνουν την Πέμπτη 15/6/2006 και την Παρασκευή 16/6/2006.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004 το Π.Μ.Σ. «Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη» απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης δύο κατευθύνσεων με τίτλο: (α) Γνωσιακή Επιστήμη και (β) Εφαρμογές της Γνωσιακής Επιστήμης.

Οι φοιτητές υποχρεούνται στη καταβολή διδάκτρων του ύψους των 500 euro εξαμηνιαίως. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος www.cs.phs.uoa.gr και στην Γραμματεία του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της επιστήμης και στα τηλ 210 7275566.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved