ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Τέχνη, εικονική πραγματικότητα και πολυχρηστικά συστήματα καλλιτεχνικής έκφρασης
 

 

Αθήνα 10.4.2012, 12:23

Την εισαγωγή σπουδαστών στο ελληνογαλλικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Τέχνη, εικονική πραγματικότητα και πολυχρηστικά συστήματα καλλιτεχνικής έκφρασης», για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013, προκηρύσσουν το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και το Πανεπιστήμιο Paris 8 (UFR Arts, philosophie, esthétique - arts et technologies de l’image).

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, το οποίο αναγνωρίζεται τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ελλάδα. Στόχος του είναι να παρέχει στους φοιτητές διπλή δεξιότητα στις ψηφιακές τέχνες. Καλλιτεχνική και τεχνολογική. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι φοιτητές αποκτούν τεχνογνωσία για τη δημιουργία καλλιτεχνικών έργων σε πολυχρηστικά περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας στο διαδίκτυο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι φοιτητές θα αποκτήσουν γνώσεις πάνω στην ψηφιακή τέχνη, το διαδίκτυο, τα εικονικά πολυχρηστικά περιβάλλοντα, τις τεχνολογίες ανάπτυξης δυναμικού καλλιτεχνικού περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, το τρισδιάστατο σχέδιο, την εμψύχωση και τα ψηφιακά παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Αιτήσεις υποβάλλονται από την Δευτέρα 26 Απριλίου 2012 έως και την Τρίτη 15 Μαΐου 2012, στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, στο κτίριο της ΑΣΚΤ (Πατησίων 42, Αθήνα).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η πρόσκληση (αρχείο pdf 136 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved