ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Οπτική και Όραση

 

Αθήνα 3.5.2012, 11:50

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα: «Οπτική και Όραση» διοργανώνουν τα τμήματα Ιατρικής, Μαθηματικών, Φυσικής και Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με τα Ινστιτούτα Υπολογιστικών Μαθηματικών (ΙΥΜ) και Ηλεκτρονικής Δομής και Λέϊζερ (ΙΗΔΛ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, το Βαρδινογιάννειο Εργαστήριο Μεταμοσχεύσεων και Μικροχειρουργικής του Οφθαλμού (ΒΕΜΜΟ) και την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ.

Το Πρόγραμμα είχε ενταχθεί στο ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ για την περίοδο 2003-2008 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους. Οδηγεί στην απόκτηση «Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης» μετά από σπουδές διάρκειας 4 ακαδημαϊκών εξαμήνων.

Δεκτοί γίνονται -μετά από κρίση των προσόντων τους και συνέντευξή τους- κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισοτίμου πτυχίου της αλλοδαπής προερχόμενοι από Σχολές Θετικών Επιστημών, Ιατρικής και Επιστημών Υγείας καθώς και Πολυτεχνικών Σχολών. Επίσης γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου ΤΕΙ  συναφών αντικειμένων, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.12γ του Ν.2916/2001. Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν και φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά πρόκειται να πάρουν πτυχίο πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πρέπει να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συμμετοχής (με ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση) που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την ιστοσελίδα του Προγράμματος.
2. Αντίγραφο Πτυχίου (και πιστοποιητικό αντιστοιχίας ή ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ ή φωτοαντίγραφο της αίτησης  που έχει κατατεθεί  στο ΔΟΑΤΑΠ για την αντιστοιχία ή την ισοτιμία του πτυχίου τους, για τους πτυχιούχους Πανεπιστημίων του εξωτερικού).
3. Πιστοποιητικό σπουδών ή Αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων, όπου θα αναφέρεται από την Γραμματεία του Τμήματος ότι ο υποψήφιος πληροί τις προϋποθέσεις για τη λήψη πτυχίου.
4. Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του/της υποψηφίου καθώς και κατάλογος δημοσιεύσεων ή επιστημονικών εργασιών (εφόσον υπάρχουν).
5. Επιστολή που θα απευθύνεται στην επιτροπή αξιολόγησης στην οποία θα εξηγούνται οι λόγοι και τα κίνητρα για την συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Motivation Letter).
6. 2 Συστατικές Επιστολές.
7. Πιστοποιητικό/κά ξένης γλώσσας (εφόσον υπάρχουν)
8. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας.
9.  Δύο Φωτογραφίες.

H διάρκεια υποβολής υποψηφιοτήτων μέσω ΕΛΤΑ διαρκεί από Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 έως και Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 (20 Ιουλίου 2012 θα πρέπει να είναι η τελευταία ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή courier), και μέσω  e-mail από 14 Μαΐου 2012 έως καί 20 Ιουλίου 2012.

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων θα διεξαχθούν το Σεπτέμβριο και θα είναι με αλφαβητική σειρά. Θα επιλεγούν κατ’ ανώτατο αριθμό 12 φοιτητές. Για τη διαδικασία επιλογής και την ακριβή ημερομηνία και ώρα των συνεντεύξεων θα γίνει ανάρτηση στην ιστοσελίδα του προγράμματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.
 
Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στην Διοικητική Υπεύθυνη του Προγράμματος στη Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ιατρικής/ΒΕΜΜΟ, Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  «Οπρική και Όραση», Τ.Θ. 2208, Τ.Κ. 71 003 Βούτες, Ηράκλειο Κρήτης, υπ΄όψιν Δοκουμετζίδη Τζένης, τηλ: 2810-394868

Διοικητική Υπεύθυνη του Προγράμματος είναι η Τζένη Δοκουμετζίδη, τηλ.: 2810-394868, φαξ: 2810-394569, e-mail: opticsvision@med.uoc.gr, iστοσελίδα προγράμματος www.optics-vision.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved