ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία

 

Αθήνα 1.6.2012, 12:15

Η Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής, που αρχίζει τον Οκτώβριο του 2012 (ακαδ. έτος 2012-2013).

Ο κύκλος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣΙ) για το δίπλωμα εξειδίκευσης διαρκεί 4 εξάμηνα αποτελεσματικής παρακολούθησης και οδηγεί, μετά την επιτυχή εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στο δ΄ εξάμηνο, σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία.

Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες. Η πρακτική άσκηση, όπως και η ερευνητική εργασία των γ΄ και δ΄ εξαμήνων γίνονται μετά από συνεννόηση, σε ώρες εργασίας των Μονάδων.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 προκηρύσσονται 40 θέσεις για τις τρεις ακόλουθες κατευθύνσεις:
- Βασικής Έρευνας, 14 θέσεις.
- Κλινικής Έρευνας, 21 θέσεις.
- Κοινωνικής Ιατρικής Έρευνας, 5 θέσεις.

Δικαίωμα αίτησης για συμμετοχή έχουν πτυχιούχοι των Ιατρικών και Οδοντιατρικών Τμημάτων της χώρας, (ή του εξωτερικού με αναγνώριση ισοτιμίας και αντιστοιχίας βαθμολογίας από το ΔΟΑΤΑΠ). Επίσης, πτυχιούχοι ΑΕΙ άλλων συναφών με τις κατευθύνσεις Τμημάτων και πτυχιούχοι Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, από Τμήματα Σχολών Υγείας.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτώς σε 3 μαθήματα, 2 κοινά για όλες τις κατευθύνσεις και 1 ανάλογα με την κατεύθυνση τους ως εξής:
1. Ιατρική Πληροφορική
2. Βιοστατιστική
3. Ένα μάθημα από τα παρακάτω ανάλογα με την κατεύθυνση που θα δηλώσουν
α. Για τις κατευθύνσεις της Βασικής και Κλινικής Έρευνας στο μάθημα «Βασικές Ιατρικές Επιστήμες» που περιλαμβάνει Ι) Βιοχημεία Νουκλεϊκών Οξέων, ΙΙ) Κυτταρική Βιολογία και
ΙΙΙ) Γενική Φυσιολογία.
β. Για την κατεύθυνση της Κοινωνικής Ιατρικής Έρευνας στο μάθημα «Κοινωνική Ιατρική»

Οι γραπτές εξετάσεις θα διενεργηθούν στα Αμφιθέατρα Α’ και Β’ της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ώρα 17:00, στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 και οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου 2012.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. Ιατρικής, 1ος όροφος του κτιρίου ΚΕΔΙΠ, τηλ. : 2310-999339, pmsi@med.auth.gr, στην ιστοσελίδα της Ιατρικής Σχολής www.med.auth.gr και στην ιστοσελίδα του ΠΜΣΙ www.promesi.med.auth.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved