ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Κυτταρική και Γενετική Αιτιολογία, Διαγνωστική και Θεραπευτική των Ασθενειών του Ανθρώπου

 

Αθήνα 14.3.2013, 2:15

Θέσεις στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Κυτταρική και Γενετική Αιτιολογία, Διαγνωστική και Θεραπευτική των Ασθενειών του Ανθρώπου» προκηρύσσει το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι η Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013.

* Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Θέμα: Προκήρυξη εισαγωγής πτυχιούχων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κυτταρική και Γενετική Αιτιολογία, Διαγνωστική και Θεραπευτική των Ασθενειών του Ανθρώπου» για το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014
ΦΕΚ Ιδρύσεως: 1317/16.09.2003 τ. Β'

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Κυτταρική και Γενετική Αιτιολογία, Διαγνωστική και Θεραπευτική των Ασθενειών του Ανθρώπου».

Οι μεταπτυχιακές σπουδές οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) μετά από κύκλο σπουδών 4 ακαδημαϊκών εξαμήνων. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τον Σεπτέμβριο 2013.

Το ΠΜΣ «Κυτταρική και Γενετική Αιτιολογία, Διαγνωστική και Θεραπευτική των Ασθενειών του Ανθρώπου» βρίσκεται στον δέκατο χρόνο λειτουργίας και παρέχει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στην Ιατρική Έρευνα (Βασική και Κλινική) σε απόφοιτους Σχολών Επιστημών Υγείας και Βιολογικών Επιστημών.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στη βασική ερευνητική γνώση και την κλινική πράξη των μελλοντικών κλινικών και βασικών ερευνητών (translational medical research).

Το Πρόγραμμα προσφέρεται εξ’ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι α πόφοιτοι ΑΕΙ της η μεδαπής ή αλλοδαπής, προερχόμενοι από τις σχολές Επιστημών Υγείας και Βιολογικών Επιστημών (Φαρμακολογία, Βιολογία, Μοριακή Βιολογία, Βιοχημεία και Χημεία). Επίσης, αίτηση μπορούν να υποβάλλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές που αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους πριν την έναρξη των μαθημάτων (Σεπτέμβριος 2013).

Η επιλογή γίνεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:
• Βαθμός Πτυχίου και Βεβαίωση Αναλυτικής Βαθμολογίας
• Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
• Αξιολόγηση συστατικών επιστολών
• Έκθεση ενδιαφερόντων του υποψηφίου
• Προσωπική συνέντευξη
• Κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τα προσόντα του υποψηφίου που σχετίζεται με το αντικείμενο του Προγράμματος.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης την περίοδο 13-16 Μαΐου 2013, κ ατόπιν σ χετικής ε νημέρωσης των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
• Αίτηση υποψηφιότητας
• Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου-επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
• Βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ για τους υποψηφίους που προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που η διαδικασία αναγνώρισης δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις ημερομηνίες αξιολόγησης, υπάρχει το δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, με την προϋπόθεση ότι η βεβαίωση ισοτιμίας θα κατατεθεί στη Γραμματεία πριν την έναρξη των μαθημάτων (Σεπτέμβριος 2013)
• Έκθεση σχετική με τους λόγους που οδηγούν στην παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών
• Συστατικές επιστολές
• Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα το οποίο να περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή επαγγελματική δραστηριότητα, τις πιθανές επιστημονικές εργασίες
• Τεκμηρίωση επάρκειας της γνώσης της Αγγλικής γλώσσας
• Κάθε άλλο σ τοιχείο που θα συνέβαλλε ώστε η επιτροπή αξιολόγησης να
σχηματίσει πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη άποψη
• Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε ΠΜΣ άλλου τμήματος.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα από την ιστοσελίδα του Προγράμματος http://molmedgp.med.uoc.gr και να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στην υπεύθυνη της Γραμματείας του ΠΜΣ Μαίρη Αδαμάκη (τηλ. 2810394783, adamaki@med.uoc.gr).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι η Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κυτταρική και Γενετική Αιτιολογία, Διαγνωστική και Θεραπευτική των Ασθενειών του Ανθρώπου», Τμήμα Ιατρικής Παν/μίου Κρήτης, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, Τ.Θ. 2208 71003 Ηράκλειο Κρήτης, είτε στη Γραμματεία του Προγράμματος (Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης, Πτέρυγα 7, Γραφ. 7Α-108) από 8-22 Απριλίου, 10:00-11:00 π.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved