ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

Αθήνα 18.4.2013, 11:32

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει το αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών εξ αποστάσεως (on-line) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 16 μηνών και τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα. Ο διδακτικός σχεδιασμός είναι μαθησιοκεντρικός και ιδιαίτερα φιλικός προς τους φοιτητές.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το πρόγραμμα απευθύνεται ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη για μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επιπέδου αλλά δυσκολεύονται να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν ένα συμβατικό πρόγραμμα σπουδών επειδή εμποδίζονται από οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τη μεγάλη απόσταση από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Το Ιούνιο 2013 ξεκινά νέο Τμήμα εξ αποστάσεως με «πόλο» τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, σε συνεργασία με το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του ΤΕΙ Κρήτης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τη δομή και τους στόχους του καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτό μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα: http://www.mba-online.unic.ac.cy/?lang=el ή αποστέλλοντας ένα e-mail στην κα Ελένη Χρυσαφοπούλου (chrysafopoulou@staff.teicrete.gr) ή στον κο Βαγγέλη Τσουκάτο (tsoukat@staff.teicrete.gr).

Όσοι ενδιαφέρονται για τον «πόλο» της Κρήτης, στέλνουν, μέχρι την Τρίτη 24  Μαΐου 2013, την Αίτηση μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (Λεωφόρος Μακεδονίτισσας 46, ΤΘ 24005, 1700, Λευκωσία, Κύπρος) και (μόνο) την Αίτηση, σε ηλεκτρονική μορφή (με σάρωση), στη ηλεκτρονική διεύθυνση mba@staff.teicrete.gr. Το ηλεκτρονικό έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http://www.mba-online.unic.ac.cy/wp-content/uploads/2012/06/Unic_Application_Form.pdf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved