ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Ιστορία και Αρχαιολογία
 

 

Αθήνα 30.5.2013, 10:34

Θέσεις φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών προκηρύσσει το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο κύκλους, που αντίστοιχα οδηγούν στην χορήγηση Μεταπτυχιακού Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) και Διδακτορικού Διπλώματος (ΔΔ), και τις ακόλουθες ειδικεύσεις:

Α. Στον κλάδο της Ιστορίας: 1. Αρχαία Ιστορία, 2. Βυζαντινή και Μεσαιωνική Ιστορία, 3. Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική και Παγκόσμια Ιστορία, 4. Ιστορία Χωρών Χερσονήσου του Αίμου - Τουρκολογία, 5. Λαογραφία και Κοινωνική Ανθρωπολογία.

Β. Στον κλάδο της Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης: 1. Προϊστορική Αρχαιολογία, 2. Κλασική Αρχαιολογία, 3. Βυζαντινή Αρχαιολογία, 4. Ιστορία της Τέχνης.

Αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Προγράμματος από 1 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η πρόσκληση (αρχείο pdf 182 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved