ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών

Αθήνα 25.1.2014, 0:23

Την εισαγωγή υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών» προκηρύσσει το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 30 Μαρτίου 2014.

* Ακολουθεί η πρόσκληση.Θέμα: Προκήρυξη εισαγωγής υποψηφίων Μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών»
 
ΦΕΚ Ιδρύσεως του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: 354/14-4-1998 - ΦΕΚ Τροποποίησης: 1465/21-11-2002. 
 
Το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών». Η έναρξη του Π.Μ.Σ. για το ακαδ. έτος 2014-15 θα γίνει τον Οκτώβριο του 2014. 
Οι μεταπτυχιακές σπουδές οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού ∆ιπλώματος Ειδίκευσης (Μ.∆.Ε.) στη «Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών» μετά από κύκλο σπουδών διάρκειας τεσσάρων (4) ακαδημαϊκών εξαμήνων. 

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού ∆ιπλώματος Ειδίκευσης γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι όλων των Τμημάτων των Σχολών Θετικών Επιστημών καθώς και απόφοιτοι Γεωπονικών, Κτηνιατρικών και Ιατρικών Τμημάτων των ΑΕΙ της Ελλάδας ή Πανεπιστημίων άλλων χωρών, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στον αναμορφωμένο Οδηγό Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επίσης γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΤΕΙ, που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Ν. 2327/95 (ΦΕΚ 156 τ.Α), όπως συμπληρώθηκε από τον Ν.2916/2001 και τον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Η επιλογή γίνεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: 
1. Βαθμό Πτυχίου ή αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων για τους τελειόφοιτους. 
2. Επίδοση σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με την ειδίκευση. 
3. Αποδεδειγμένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας. 
4. Συστατικές επιστολές. 
5. Προσωπική συνέντευξη. 
6. Κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τα προσόντα του/της υποψηφίου/ας, που αποδεικνύεται από τα δικαιολογητικά που κατατίθενται. 
 
Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Μαΐου 2014, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, μέχρι τις 30 Μαρτίου 2014 στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών Ηρακλείου: 
- Αίτηση, με την ένδειξη «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών». 
- ∆ύο φωτογραφίες ταυτότητας. 
- Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου. Στην περίπτωση που ο τίτλος δεν υπάρχει κατά την υποβολή των δικαιολογητικών, αλλά αναμένεται μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους, οι επιτυχόντες πρέπει να τον προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους. Εναλλακτικά, μπορεί να προσκομίσουν βεβαίωση περάτωσης σπουδών του οικείου Τμήματος κατά την εγγραφή και τον τίτλο μέχρι τη λήξη του ημερολογιακού έτους. 
- Βεβαίωση ισοτιμίας από το ∆ΟΑΤΑΠ (www.doatap.gr) για τους υποψήφιους, που προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής. 
- Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (νομίμως επικυρωμένο). 
- Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, που θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή την επαγγελματική δραστηριότητα, τις πιθανές επιστημονικές εργασίες και τα ενδιαφέροντα του υποψηφίου. 
- Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης Αγγλικής ή άλλων ξένων γλωσσών, για τους δε αλλοδαπούς τεκμηρίωση γνώσης της Αγγλικής και της Ελληνικής γλώσσας. 
- Έκθεση σχετική με τους λόγους μεταπτυχιακών σπουδών. 
- Τρεις συστατικές επιστολές, οι οποίες θα αποσταλούν απΆ ευθείας στο Τμήμα Βιολογίας του Π.Κ. 
- Κάθε άλλο στοιχείο που, κατά τη γνώμη των υποψηφίων, θα συνέβαλε ώστε η επιτροπή αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη άποψη. 
 
Σχετικές πληροφορίες καθώς και τα έντυπα Αίτησης, Έκθεσης και Συστατικών Επιστολών παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ευφροσύνη Μπερβανάκη, (bervan@biology.uoc.gr) τηλ. 2810-394402, fax: 2810-394404 
Όλα τα απαραίτητα έντυπα και πληροφορίες για το ΠΜΣ - Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος στη διεύθυνση: http://147.52.104.50/METAPTYX/ 
 
Υπεύθυνος του ΠΜΣ είναι ο Καθηγητής Κυριάκος Κοτζαμπάσης. 
 
Η ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 
∆. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΚΗ 
ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved