ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Υδραυλική Μηχανική

Αθήνα 21.7.2014, 23:44

Θέσεις σπουδών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Υδραυλική Μηχανική» προσφέρει το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015.

Αιτήσεις υποβάλλονται στο τμήμα μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014.

* Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ 
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 Ξάνθη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 - 2015

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου, διοργανώνει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) μονοετούς διάρκειας στο ακόλουθο γνωστικό αντικείμενο: Υδραυλική Μηχανική.

Στο Πρόγραμμα προβλέπονται να ενταχθούν 30 μεταπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά Διπλωματούχοι Μηχανικοί Πολυτεχνικών Σχολών και Τμημάτων ή Διπλωματούχοι-Πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων συγγενούς επιστημονικής περιοχής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις. Οι επί μέρους επιστημονικές κατευθύνσεις, στις οποίες θα μπορούν να εκπαιδευθούν οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε αυτές, αντίστοιχα, είναι: Υδραυλικά Έργα και Περιβάλλον (12), Έργα Διαχείρισης Υδατικών Πόρων (8), Παράκτια και Λιμενικά Έργα (5), Υδροενεργειακή Μηχανική (5). Proslipsis.gr

Η παρακολούθηση των μαθημάτων και των εργαστηρίων είναι υποχρεωτική και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, ύστερα από επιτυχή εξέταση σε έναν αριθμό μαθημάτων, κορμού και επιλογής, και την εκπόνηση μεταπτυχιακής διατριβής. 

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει προσαρμογή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις διατάξεις του Ν. 3685/2008 και θα εκδοθεί νέο ΦΕΚ λειτουργίας. Προϋπόθεση για την εγγραφή αποτελεί η καταβολή τελών εγγραφής ποσού 600 € ανά εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν:
1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο στη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (ΔΠΘ, Πολυτεχνική Σχολή, Βασ. Σοφίας 12, Ξάνθη, Τ.Κ. 671 00) από σήμερα μέχρι τις 30.09.2014.
2. Επικυρωμένο αντίγραφο Διπλώματος-Πτυχίου και βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους προέρχονται από Πανεπιστήμια του εξωτερικού ή στοιχεία από τα οποία να προκύπτει ότι αναμένεται η αποφοίτησή τους μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013.
3. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
4. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
5. Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας, κυρίως της Αγγλικής.
6. Δύο συστατικές επιστολές.
7. Επικυρωμένη φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Οι υποψήφιοι μπορεί κατά την κρίση της επιτροπής αξιολόγησης να κληθούν σε προσωπική συνέντευξη, η οποία θα συνεκτιμηθεί στην τελική επιλογή.
Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, κα. Μελισσινάκη Ελένη, τηλ. 25410-79025 και από τις 10:00 έως τις 14:00 (καθημερινά) στο τηλ. 25410-79611, κα. Λαμπρίδου Τάνια. Πληροφοριακό υλικό είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: www.civil.duth.gr. e-mail: tlamprid@xan.duth.gr.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Καθηγητής Χρήστος Καραγιάννης
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved