ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Ελληνορωμαϊκές και Ελληνοϊταλικές Σπουδές

Αθήνα 3.8.2014, 12:22

Δεκαπέντε θέσεις σπουδών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ελληνορωμαϊκές – Ελληνοϊταλικές σπουδές (Λογοτεχνία – Ιστορία και Πολιτισμός)» προκηρύσσει το Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, του οποίου επίκειται αναμόρφωση, είναι διετούς διάρκειας. Θα επιλεχθούν 15 φοιτητές εκ των οποίων: 
1) οι 10 θα είναι απόφοιτοι από τα Τμήματα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. 
2) οι 5 θα είναι απόφοιτοι Τμημάτων Φιλοσοφικών Σχολών Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή απόφοιτοι άλλων Σχολών Πανεπιστημίων της ημεδαπής και της αλλοδαπής ή απόφοιτοι Τ.Ε.Ι ή ισοτίμων προς αυτά. 

Το Πρόγραμμα οδηγεί στη χορήγηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις «Ελληνορωμαϊκές-Ελληνοϊταλικές σπουδές (Λογοτεχνία – Ιστορία και Πολιτισμός)».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας έως και την 12η Σεπτεμβρίου 2014 ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή και με ημερομηνία ταχυδρομικής σφραγίδας έως και την 12 Σεπτεμβρίου 2014 στη Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αθηνών-Γραμματεία Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Φιλοσοφική Σχολή, 5ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (υπόψη κ. Τ. Τσιούπη) Τ.Κ. 157 84, Αθήνα. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved