ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Οπτική και Όραση

Αθήνα 7.8.2014, 22:48

Το Τμήμα Ιατρικής, το Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με τα Ινστιτούτα Υπολογιστικών Μαθηματικών (ΙΥΜ) και Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ (ΙΗΔΛ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, το Βαρδινογιάννειο Εργαστήριο Μεταμοσχεύσεων και Μικροχειρουργικής του Οφθαλμού (ΒΕΜΜΟ) και την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ, διοργανώνουν Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οπτική και Όραση».

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση «Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης» μετά από σπουδές διάρκειας 4 ακαδημαϊκών εξαμήνων .

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από κρίση των προσόντων τους και συνέντευξη, κάτοχοι πτυχίου Θετικών Επιστημών, Επιστημών Μηχανικού και Επιστημών Υγείας. Επίσης γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου ΤΕΙ συναφών αντικειμένων.

Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλλουν και φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, αλλά πρόκειται να πάρουν πτυχίο πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πρέπει να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
2. Αντίγραφο Πτυχίου (και πιστοποιητικό αντιστοιχίας ή ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, ή φωτοαντίγραφο της αίτησης που έχει κατατεθεί στο ΔΟΑΤΑΠ για την αντιστοιχία ή την ισοτιμία του πτυχίου τους, για τους πτυχιούχους Πανεπιστημίων του εξωτερικού).
3. Βεβαίωση περάτωσης σπουδών και/ή Αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων, όπου θα αναφέρεται από την Γραμματεία του Τμήματος ότι ο υποψήφιος πληροί τις προϋποθέσεις για τη λήψη πτυχίου.
4. Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του/της υποψηφίου καθώς και κατάλογος δημοσιεύσεων ή επιστημονικών εργασιών (εφόσον υπάρχουν).
5. Επιστολή που θα απευθύνεται στην επιτροπή αξιολόγησης στην οποία θα εξηγούνται οι λόγοι  και τα κίνητρα για την συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Motivation Letter). 
6. Δύο Συστατικές Επιστολές.
7. Πιστοποιητικά ξένης γλώσσας (εφόσον υπάρχουν)
8. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας.
9. Δύο Φωτογραφίες.
Οι Συνεντεύξεις των υποψηφίων θα διεξαχθούν το Σεπτέμβριο και θα είναι με αλφαβητική σειρά. 

Εκκρεμεί η έγκριση και έκδοση νέας υπουργικής απόφασης που αφορά στην αναμόρφωση του 
ΠΜΣΘα επιλεγούν κατΆ ανώτατο αριθμό 12 φοιτητές.
Για τη διαδικασία επιλογής και την ακριβή ημερομηνία και ώρα των συνεντεύξεων θα γίνει ανάρτηση 
στην ιστοσελίδα του προγράμματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στην Διοικητική Υπεύθυνη του Προγράμματος στη Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ιατρικής/ΒΕΜΜΟ, Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα 
«Οπτική και Όραση», Τ.Θ. 2208, Τ.Κ. 71 003 Βούτες, Ηράκλειο Κρήτης, υπ΄όψιν Δοκουμετζίδη Τζένης, τηλ.: 2810-394868.

Πληροφορίες: Διευθυντής του Προγράμματος: Ιωάννης Παλλήκαρης, Καθηγητής Οφθαλμολογίας, Αναπληρωτής Διευθυντής του Προγράμματος: Μιλτιάδης Τσιλιμπάρης, Αναπλ. Καθηγητής Οφθαλμολογίας, Διοικητική Υπεύθυνη του Προγράμματος: Τζένη Δοκουμετζίδη, τηλ. 2810-394868, φαξ: 2810-394569, e-mail: opticsvision@med.uoc.gr, iστοσελίδα προγράμματος: www.optics-vision.gr

Διάρκεια υποβολής υποψηφιοτήτων μέσω ΕΛΤΑ: από Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 έως Τρίτη 2 
Σεπτεμβρίου 2014 (η 2η Σεπτεμβρίου 2014 θα πρέπει να είναι η τελευταία ημερομηνία σφραγίδας 
ταχυδρομείου ή courier).
Η διάρκεια υποβολής υποψηφιοτήτων μέσω email είναι από την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 έως την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved