ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Ιατρική Πληροφορική

Αθήνα 7.5.2015, 18:43

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής Πληροφορικής των Τμημάτων Ιατρικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών - Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει την εισαγωγή κατΆ ανώτερο όριο 15 μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016.

Στο ΔΠΜΣ Ιατρικής Πληροφορικής, το οποίο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2015, γίνονται δεκτοί:
α) Πτυχιούχοι των Τμημάτων Ιατρικής, Πληροφορικής, Μηχανικών Η/Υ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Φυσικής και Μαθηματικών της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων της αλλοδαπής.
β) Απόφοιτοι Τμημάτων συγγενούς γνωστικού αντικειμένου της ημεδαπής ή αλλοδαπής από θετικές και τεχνολογικές κατευθύνσεις, σε ποσοστό επί των εισαγομένων φοιτητών καθοριζόμενου από την Ειδική Διατμηματική Επιτροπή (ΕΔΕ), και για τους οποίους η απόκτηση του ΜΔΕ ή και του ΔΔ δε συνεπάγεται και την απόκτηση του βασικού διπλώματος του Παν/κού ή Πολυτεχνικού Τμήματος. Με τον ίδιο ως άνω περιορισμό γίνονται κατΆ αρχήν δεκτές προς εξέταση και αιτήσεις υποψηφιότητας κατόχων τίτλων σπουδών λοιπών Τμημάτων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις ισχύουσες διατάξεις.
γ) Υπότροφοι ΙΚΥ (χωρίς εξετάσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα http://www.med.auth.gr/dpmsmi/addform.asp από 2 μέχρι 15 Ιουνίου 2015.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο από άτομα που κατέχουν ήδη πτυχίο ή προσδοκούν ρεαλιστικά να έχουν αποδεδειγμένα ολοκληρώσει τις σπουδές τους μέχρι την ημερομηνία των εξετάσεων.

Η κατάθεση των έντυπων δικαιολογητικών θα γίνει στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Ιατρικής Πληροφορικής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2015 τις ώρες 10:00-13:00. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν είναι:
- Αντίγραφο πτυχίου
- Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
- Πλήρες Βιογραφικό σημείωμα
- Αποδεικτικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας
- Τυχόν ερευνητική δραστηριότητα και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια (σχετικά με την κατεύθυνση).

Η γραπτή εξέταση θα διενεργηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε συνέντευξη στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν μόνο όσοι καταθέσουν εμπρόθεσμα και έγκυρα όλα τα δικαιολογητικά.

Τα κριτήρια για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι τα ακόλουθα: ο βαθμός γραπτών εξετάσεων, ο γενικός βαθμός πτυχίου, η βαθμολογία 5 προπτυχιακών μαθημάτων συγγενών προς το αντικείμενο, η γνώση της αγγλικής γλώσσας, η συνέντευξη του υποψηφίου και η τυχόν ερευνητική δραστηριότητα.

Πληροφορίες: τηλ.: 2310-999272, φαξ: 2310-999263 και στο Internet στη διεύθυνση: http://promesip.med.auth.gr, e-mail: promesip@med.auth.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved