ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Διοίκηση και Οργάνωση Εκκλησιαστικών Μονάδων

Αθήνα 7.5.2015, 20:09

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 2ου κύκλου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διοίκηση και Οργάνωση Εκκλησιαστικών Μονάδων».

Το Πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης, ενώ οι σπουδές διαρκούν τρία εξάμηνα και αντιστοιχούν σε 90 διδακτικές μονάδες (μονάδες ECTS). Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται κατά τα δύο πρώτα εξάμηνα ενώ στο τελευταίο εξάμηνο γίνεται η συγγραφή της διπλωματικής εργασίας.

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΑΕΙ (Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, Εκκλησιαστικές Ακαδημίες). Αίτηση μπορούν να καταθέσουν και οι τελειόφοιτοι φοιτητές, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν πάρει το πτυχίο τους ή θα έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους πριν από την έναρξη των μαθημάτων, έστω και αν τους απομένει η ορκωμοσία. 

Για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016 θα διενεργηθούν δύο ξεχωριστοί κύκλοι υποβολής και αξιολόγησης αιτήσεων: 
• Ο πρώτος κύκλος (‘πρώιμη αποδοχή’) απευθύνεται στους υποψήφιους που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους και κατέχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα και δικαιολογητικά για την εισαγωγή τους στο Π.Μ.Σ. Οι επιτυχόντες του πρώτου κύκλου μπορούν να καλύψουν ως το 50% των συνολικών θέσεων. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον πρώτο κύκλο είναι η Δευτέρα 1 Ιούνιου 2015. 
• Ο δεύτερος κύκλος (‘κανονική αποδοχή’) έχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015. 
Τα δίδακτρα για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι 4000 ευρώ συνολικά. Οι υποψήφιοι οι οποίοι θα επιτύχουν στον πρώτο κύκλο (‘πρώιμη αποδοχή’) θα έχουν έκπτωση 20% στα συνολικά δίδακτρα εάν ολοκληρώσουν την εγγραφή τους σε διάστημα δύο εβδομάδων από τη διαδικασία αξιολόγησης.

Η αίτηση υποψηφιότητας και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του προγράμματος (http://churchmba.teicm.gr) και στη γραμματεία του τμήματος (τηλ.: 23210-49391, 23210-49135, e-mail: doem@teicm.gr).


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved