ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Παράταση για το Διεθνές Μεταπτυχιακό: Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society
 

Αθήνα 13.9.2017, 16:23

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society", μία διεθνή ακαδημαϊκή συνεργασία τριών Πανεπιστημίων και συγκεκριμένα των τμημάτων«Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας», «Γεωγραφίας» και «Πληροφορικής και Τηλεματικής» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του τμήματος «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του «Institute de Researche et d’ Études Supérieures du Tourisme» του Πανεπιστημίου Paris I – Panthéon Sorbonne (IREST).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το πρόγραμμα θέτει στο επίκεντρο την παροχή ειδίκευσης υψηλού επιπέδου, για επαγγέλματα που σχετίζονται με την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη και την Προβολή και Διαχείριση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Ειδικότερα, στοχεύει στην εξειδικευμένη κατάρτιση των μεταπτυχιακών φοιτητών σε θέματα που σχετίζονται με:
•  Την Βιώσιμη Ανάπτυξη του Τουρισμού
•  Τα Πεδία Σύνδεσης Πολιτισμού και Τουρισμού
•  Τον Πολιτισμικό Τουρισμό
•  Το Μάνατζμεντ και το Μάρκετινγκ της Πολιτισμικής Κληρονομιάς
•  Την Ανάπτυξη και Διαχείριση των Τουριστικών Προορισμών
•  Την Οικονομία του Τουρισμού
•  Την Προστασία του Περιβάλλοντος σε Τουριστικές Περιοχές

Το Πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 12 μηνών. Αποτελείται από δύο εντατικά εξάμηνα κατά τη διάρκεια των οποίων λαμβάνουν χώρα θεωρητικά και σεμιναριακά μαθήματα καθώς και διαλέξεις, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του Μάνατζμεντ του Τουρισμού και της Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέσω πρακτικής άσκησης και εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

Οι καθηγητές του προγράμματος προέρχονται και από τα τρία Πανεπιστήμια. Επιπλέον, όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά και πραγματοποιούνται στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικές λεπτομέρειες και διευκρινήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα και με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο και στην ιστοσελίδα http://www.tourismheritage.hua.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Diethnes Metaptyxiako Xarokopeiou 1392017.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved