ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων

Αθήνα 26.10.2017, 02:09

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του αυτού Πανεπιστημίου και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 Διαπανεπιστημιακό - Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων» («Systems Engineering & Management»). 

Στο πρόγραμμα, το οποίο λειτουργεί από το 2003, θα ενταχθούν μέχρι 30 Μεταπτυχιακοί Φοιτητές οι οποίοι πρέπει να είναι Διπλωματούχοι Μηχανικοί ή Πτυχιούχοι συναφών Τμημάτων θετικής ή οικονομικής κατεύθυνσης Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις.

Κύριος σκοπός του ΔΠΜΣ είναι η εξειδίκευση των μεταπτυχιακών φοιτητών στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων με τεχνολογική, οικονομική, κοινωνική και νομική διάσταση. 

H ολοκλήρωση του εν λόγω προγράμματος οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ). 

Τα μαθήματα θα διεξάγονται σε εντατικές εβδομαδιαίες ενότητες που θα πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες εβδομάδες ανά μήνα. Η ελάχιστη και η μέγιστη χρονική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε τρία και πέντε ακαδημαϊκά εξάμηνα σπουδών, αντίστοιχα. 

Προβλέπονται δίδακτρα της τάξεως των 650 € ανά εξάμηνο, ήτοι 1950 € συνολικά, ακόμη και αν απαιτηθούν περισσότερα εξάμηνα από τον ελάχιστο χρόνο ολοκλήρωσης των σπουδών που είναι τα 3 εξάμηνα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών
(ΔΠΘ, Πανεπιστημιούπολη–Κιμμέρια, Ξάνθη, 67100, τηλ.: 25410-79025) μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2017.

Πληροφορίες: Ιστοσελίδα http://sem.eng.duth.gr/ και στα στοιχεία επικοινωνίας: Χρ. Ι. Σχοινάς, Διευθυντής ΔΠΜΣ, Τηλ.: 6944 696034, Email: cschinas@ee.duth.gr. Στ. Μαμάρα, Γραμματέας ΔΠΜΣ, Tηλ.: 25410 65786, Email: smamara@xan.duth.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved