ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στις χωρικές δυναμικές και την αγροτική χωροταξία (4/6/07)


Αθήνα 4.6.2007, 15:22
Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Clermont - Ferrand ΙΙ της Γαλλίας έχουν διαμορφώσει από κοινού 2 Προγράμματα Mεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Χωρικές Δυναμικές και Αγροτική Χωροταξία» (DYNTAR) που  λειτουργούν αντίστοιχα στις έδρες των δύο Πανεπιστημίων.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας για την παρακολούθησή του ΠΜΣ «DYNTAR» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας-Βόλος, το οποίο διαρκεί ένα έτος και οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος που απονέμεται και από τα δύο Πανεπιστήμια.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι απόφοιτοι σχολών: γεωγραφίας, χωροταξίας, ιστορίας, νομικής, οικονομικών επιστημών, ανθρωπολογίας, κοινωνιολογίας, περιβάλλοντος, γεωπονίας, δασολογίας, πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων, αγρονόμων τοπογράφων και συναφών ειδικοτήτων. Η διδασκαλία γίνεται στη Γαλλική γλώσσα. Δίδακτρα δεν καταβάλλονται.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται δεκτή, στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού, μέχρι τις 30/06/2007. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Προγράμματος, (υπεύθυνη: κα Christèle Charmettan, 24210-74416 φαξ: 74383, ώρες 11:00 – 14:00) ή στο site
http://www.dyntar.prd.uth.gr, e-mail dyntar@prd.uth.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved