ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Κρήτης | Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Οικονομική Θεωρία και Πολιτική

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.3.2021, 06:16

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγκεκριμένα  το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική, το οποίο οδηγεί στην απονομή 
Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οικονομική Θεωρία και Πολιτική», πρόκειται να δεχτεί μεταπτυχιακούς  φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2021‐2022.

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 31 Μαΐου 2021.

* Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 
TMHMA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το ΠΜΣ στην «Οικονομική Θεωρία και Πολιτική» του Τμήματος 
Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2021 ‐ 2022 

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική (ΦΕΚ επανίδρυσης 1525/4‐5‐2018) το οποίο οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική  Θεωρία  και  Πολιτική, πρόκειται να δεχτεί μεταπτυχιακούς φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2021‐2022. 
Στο Π.Μ.Σ. του Τμήματος γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης, Κοινωνικών Επιστημών, και Θετικών Επιστημών ελληνικών Πανεπιστημίων καθώς και απόφοιτοι ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Επίσης, γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής υπό τον όρο να έχει αναγνωρισθεί το πτυχίο τους από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο ή αντίστοιχο. 

Είναι δυνατόν να ζητηθεί σε κάποιους από τους υποψηφίους να εξεταστούν επιτυχώς σε ένα (1) έως τρία (3) μαθήματα (Μαθηματικά, Στατιστική ή Οικονομετρία, Οικονομική Θεωρία) πριν εγγραφούν στο Π.Μ.Σ. και με την προϋπόθεση ότι ο φάκελός τους έχει αξιολογηθεί  θετικά και έχουν κληθεί για αυτό το λόγο σε συνέντευξη. Οι εξετάσεις αποτελούν την τρίτη φάση αξιολόγησης .  

Οι σπουδές για την απόκτηση του ΔΜΣ στην Οικονομική  Θεωρία  και Πολιτική  ολοκληρώνονται  σε  τρία  ακαδημαϊκά  εξάμηνα  (πέντε εξάμηνα για φοίτηση μερικής απασχόλησης). Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο του 2021 και ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2023 (29 Φεβρουαρίου 2024 για μερική φοίτηση).   

Καλούνται  οι  ενδιαφερόμενοι/ες  να  υποβάλλουν  αίτηση  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  στη  διεύθυνση:
http://economics.soc.uoc.gr/el/page/2/28/hlektroniki‐aitisi  από  18  Μαρτίου  2021  έως  και  31  Μαΐου  2021 συνοδευόμενη  με  τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αντίγραφο Πτυχίου ή Πτυχίων (και πιστοποιητικό αντιστοιχίας ή ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, για πτυχιούχους Πανεπιστημίων της αλλοδαπής). 
2. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας. 
3. Βιογραφικό  Σημείωμα  στο  οποίο  θα  αναφέρονται  αναλυτικά  οι  σπουδές,  η  διδακτική,  η  ερευνητική  ή/και  επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου 
4. Πιστοποιητικά επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Η επάρκεια στην αγγλική γλώσσα θα αποδεικνύεται με βαθμολογία TOEFL από το βαθμό 80 και άνω ή IELTS από το βαθμό 6,0 και άνω, με Proficiency Cambridge ή Proficiency Michigan ή και με τα  λοιπά  αποδεκτά  πιστοποιητικά  από  το  ΑΣΕΠ  για  τουλάχιστον  πολύ  καλή  γνώση  της  Αγγλικής  γλώσσας  (επίπεδο  Γ1/C1  ή Γ2/C2). 
5. Τα  στοιχεία  δύο  (2) μελών ΔΕΠ από  τους  οποίους έχει  ζητηθεί συστατική επιστολή μέσα από  το σύστημα  της ηλεκτρονικής αίτησης. 
6. Υπόμνημα/Δήλωση Ενδιαφέροντος που να αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς και τα ερευνητικά ενδιαφέροντα των υποψηφίων (έως 1.000 λέξεις). 
7. Μία (1) πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή (jpg, jpeg).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
κ. Γιωτοπούλου Ιωάννα 
τηλ.: +30 28310‐77405 
Ιστοσελίδα: http://economics.soc.uoc.gr/el/course/2/metaptyxiako‐stin‐oikonomiki‐thewria‐kai‐politiki 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved