ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΑΠΘ | Θέσεις στο αγγλόγλωσσο Μεταπτυχιακό: Γλωσσολογία

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.5.2021, 10:29

Δεκαπέντε θέσεις σπουδών πλήρους φοίτησης, διάρκειας 18 μηνών, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία» στην ειδίκευση «ΔΜΣ στη Γλωσσολογία», για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, προσφέρει το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

O Εσωτερικός Κανονισμός που διέπει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, οι στόχοι, τα μαθήματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ειδίκευση είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του Προγράμματος gp.enl.auth.gr.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων, που είναι στην αγγλική γλώσσα, είναι υποχρεωτική και προβλέπονται δίδακτρα. Ειδικότερα για το ΔΜΣ με ειδίκευση στη «Γλωσσολογία», το συνολικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται στα 2.500,00 ευρώ (άρθρο 
18 στον Εσωτερικό Κανονισμό). Στο ίδιο άρθρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τον τρόπο και χρόνο καταβολής των διδάκτρων.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων περιλαμβάνει υποχρεωτικά: α) την υποβολή της συμπληρωμένης ηλεκτρονικής αίτησης εντός της προθεσμίας υποβολής και β) την κατάθεση έντυπης αίτησης (διαθέσιμης για μεταφόρτωση σε μορφή word ή pdf), συνοδευόμενης από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή.

Λόγω της ισχύος των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν από 5 Μαΐου έως 18 Ιουνίου 2021 είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@enl.auth.gr είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή courier έως την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (18/6/2021), στη Γραμματεία του Τμήματος, στη διεύθυνση:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Γραμματεία Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Κτίριο Διοίκησης (Κ. Καραθεοδωρή)
3ος όροφος, Γραφείο 308
Πανεπιστημιούπολη
54124 Θεσσαλονίκη

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1. Έντυπη και ηλεκτρονική αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα (στην αγγλική ή την ελληνική γλώσσα)
3. Αντίγραφο πτυχίου. Για τους/τις αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών της αλλοδαπής απαιτείται επιπλέον βεβαίωση ισοτιμίας από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
4. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή μέσο όρο)
5. Αντίγραφα επιπλέον τίτλων σπουδών (εφόσον υπάρχουν)
6. Προσωπική δήλωση (αυτοπεριγραφική έκθεση και έκθεση ενδιαφερόντων) στην αγγλική γλώσσα, όπου δίνονται σύντομες πληροφορίες για τις σπουδές, τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες και τους λόγους επιλογής του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος
7. Πιστοποιητικό επιπέδου τουλάχιστον Γ1, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς, για τη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας για αποφοίτους Τμημάτων εκτός της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
8. Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας άλλων ξένων γλωσσών
9. Ερευνητικές εργασίες, επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονική μορφή και διακρίσεις (εάν υπάρχουν)
10. Δύο συστατικές επιστολές από μέλη Δ.Ε.Π. (στην αγγλική ή την ελληνική γλώσσα) και επιπλέον συστατική επιστολή από εργοδότη (εφόσον υπάρχει, στην αγγλική ή την ελληνική γλώσσα)
11. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν)
12. Υπεύθυνη δήλωση περί ακρίβειας των δικαιολογητικών που κατατίθενται επικυρωμένη από δημόσιο φορέα ή από το gov.gr.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες/ διευκρινίσεις σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ή οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος (τηλ. 2310 995183). 

Τα αντίγραφα των παραπάνω αναφερόμενων δικαιολογητικών δεν απαιτείται να είναι επικυρωμένα. Για τους επιτυχόντες θα γίνει ακολούθως έλεγχος γνησιότητας τίτλων.

Όσοι εκ των υποψηφίων πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν για προφορική συνέντευξη. Η ημερομηνία, η ώρα και η αίθουσα διεξαγωγής της συνέντευξης θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved