ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | Ίδρυση Μεταπτυχιακού: Επιστήμη των Υπολογιστών και Πληροφορική

Proslipsis.gr | Αθήνα 13.01.2023, 18:41

Την ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης Ερευνητικού Χαρακτήρα του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με τίτλο «Επιστήμη των Υπολογιστών και Πληροφορική» (MPhil in Computer Science - Informatics), ενέκρινε η Σύγκλητος του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, αντικείμενο του Προγράμματος είναι η έρευνα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και στην Πληροφορική. Απώτερος στόχος του είναι η εξειδίκευση των μεταπτυχιακών φοιτητών/-τριών σε ερευνητικά θέματα αιχμής στα αντικείμενα της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας, όπως ενδεικτικά στα ερευνητικά πεδία της με μαθήματα Επιστήμης Δεδομένων, Υπολογιστικής Νοημοσύνης και Γνωστικής υπολογιστικής, Συστημάτων Λογισμικού και Αλγορίθμων, Ενσωματωμένων συστημάτων και Ρομποτικής, Υπολογιστικών Υποδομών, Υπηρεσιών και Συστημάτων, Ασφάλειας συστημάτων και Κρυπτογραφίας, Διοίκησης Τεχνολογίας, Τεχνολογίας Συστημάτων, Τεχνολογιών Επικοινωνιών και Δικτύων, Διαδικτύου των Πραγμάτων κ.λπ.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ.  7230|2022. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved