ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΑΠΘ | Θέσεις στο αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό: Ανθρώπινη Αναπαραγωγή

Proslipsis.gr | Αθήνα 25.05.2023, 22:33

Η Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ανθρώπινη Αναπαραγωγή» (MSc in Human Reproduction) για τέταρτο συνεχές έτος για επαγγελματίες υγείας, ιδίως μαιευτήρες - γυναικολόγους και ενδοκρινολόγους, καθώς και αποφοίτους των Τμημάτων Βιολογίας, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (εμβρυολόγους, γενετιστές, βιολόγους) και άλλων Τμημάτων με συναφές γνωστικό αντικείμενο.

Γενικό σκοπό του ΠΜΣ αποτελεί η προαγωγή της γνώσης και της έρευνας στο αντικείμενο της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής. 

Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ θα μπορούν να απασχοληθούν σε θέσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής. Η γνώση του επιστημονικού αυτού αντικειμένου μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη για ένα σύγχρονο ιατρικό βιογραφικό. Τέλος, η κατοχή του MSc αποτελεί προϋπόθεση για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς και για απασχόληση στο πεδίο της ιατρικής έρευνας.
 Proslipsis.gr
Τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος, που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό, είναι:
1) Μικρή διάρκεια: Από το Οκτώβριο έως τον Σεπτέμβριο (12 μήνες), οι φοιτητές θα έχουν ολοκληρώσει το σύνολο των 75 διδακτικών μονάδων (ECTS), που αντιστοιχούν στα εννέα μαθήματα (Eρευνητική Μεθοδολογία-Βιοστατιστική, Ενδοκρινολογία της Αναπαραγωγής στον Άνδρα, Ενδοκρινολογία της Αναπαραγωγής στη Γυναίκα, Υπογονιμότητα, Διέγερση των ωοθηκών - Μέθοδοι Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Γενετική της Αναπαραγωγής και Βλαστοκύτταρα, Ειδικά θέματα στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, Προεμφυτευτική Διάγνωση, Βιοηθική της Αναπαραγωγής) και στην Διπλωματική εργασία.
2) Ευέλικτη, μικτή μορφή μαθημάτων: Συνδυασμός φυσικής (on-site) και διαδικτυακής (online) παρουσίας, ώστε να καταστεί δυνατή η καλύτερη διαχείριση του χρόνου. Απαιτούνται μόνο τρεις εβδομάδες φυσικής παρουσίας (μία εβδομάδα τον Οκτώβριο, μία τον Δεκέμβριο και μία τον Μάρτιο), ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη ευελιξία.
3) Διεξαγωγή μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα: Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η παρουσία μίας διεθνούς ομάδας διακεκριμένων καθηγητών και μία διεθνούς τάξης συμφοιτητών. Proslipsis.gr
4) Ανταγωνιστικά δίδακτρα: Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε τρεις δόσεις, καθιστώντας το μεταπτυχιακό ελκυστική και προσιτή επιλογή για πολυάσχολους επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα humrepro.med.auth.gr και επικοινωνήστε με τη γραμματεία του μεταπτυχιακού προγράμματος στο e-mail info-humrepro@auth.gr. 

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα humrepro.med.auth.gr και γίνονται δεκτές κατά το διάστημα 1 Μαΐου έως 10 Iουλίου 2023. 


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved