ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Κρήτης | Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Αιματολογία - Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 27.03.2024, 15:56

Την εισαγωγή πτυχιούχων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αιματολογία - Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων», για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ανακοινώνει η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, αντικείμενο του Προγράμματος είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση, η προαγωγή της γνώσης και η απόκτηση δεξιοτήτων σε θέματα Αιματολογίας-Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων. Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος καλύπτουν τη θεωρία και πράξη: α) της έγκαιρης κλινικοεργαστηριακής διάγνωσης με ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιολόγηση των σημείων και συμπτωμάτων που θέτουν την υποψία για αιματολογικό ή για νεοπλασματικό νόσημα, β) της πολυπαραγοντικής θεραπευτικής αντιμετώπισης των νοσημάτων με σύγχρονα χημειοθεραπευτικά πρωτόκολλα, στοχευμένη θεραπεία, χειρουργική αντιμετώπιση ή και ακτινοθεραπεία και των άμεσων επιπλοκών της θεραπείας, γ) της πρόληψης, προγεννητικής διάγνωσης και συμβουλευτικής της οικογένειας, δ) της παρακολούθησης των απώτερων επιπλοκών μέχρι και την ενήλικο ζωή, αντιμετωπίζοντας έγκαιρα θέματα γονιμότητας και καρδιαγγειακών επιπλοκών, καθώς και ψυχοκοινωνικής ευεξίας και κοινωνικής επανένταξης. 

Υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι τις 24 Μαΐου 2024.

* Επισυνάπτεται η πρόσκληση.


 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Η πρόσκληση για το Μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Κρήτης - Αιματολογία - Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων 27032024.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved