ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην Οικονομική Διοίκηση από την ΕΕΔΕ (4/7)


Αθήνα 4.7.2005
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων προσφέρει από το 2003 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Οικονομικής Διοίκησης (The Executive Master's Program for Financial Directors).

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής επαγγελματικής ειδίκευσης των στελεχών του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα στους βασικούς τομείς άσκησης της Οικονομικής Διοίκησης τα οποία επιθυμούν να ανελιχθούν στη θέση του Οικονομικού Διευθυντή (Chief Financial Officer).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από δύο θεματικές ενότητες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο των εξειδικευμένων αναγκών ενημέρωσης και ανάπτυξης του σύγχρονου οικονομικού στελέχους στο συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της οικονομικής διοίκησης των επιχειρήσεων.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων που θα συµµετέχουν σε κάθε εκπαιδευτική σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος, σκοπό έχει την ανάδειξη των καταλληλότερων υποψηφίων µε βάση τα παρακάτω κριτήρια: Πτυχίο ∆ιοικητικής ή Οικονοµικής κατεύθυνσης από ίδρυµα τριτοβάθµιας εκπαίδευσης ή αντίστοιχα ισότιµου της αλλοδαπής Πιστοποιηµένη εργασιακή εµπειρία τριών ή περισσοτέρων ετών σε υπηρεσίες οικονοµικής διοίκησης (ενδεικτικά αναφέρονται τα τµήµατα λογιστικής υποστήριξης, οικονοµικού προγραµµατισµού, εσωτερικού ελέγχου, χρηµατοοικονοµικής διαχείρισης κλπ) Προσωπική Συνέντευξη – Όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη µε τον Επιστηµονικό Συντονιστή του Μεταπτυχιακού Προγράµµατος. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα οδηγεί στην απονοµή µεταπτυχιακού διπλώµατος επαγγελµατικής ειδίκευσης µε τίτλο «Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Οικονοµικής ∆ιοίκησης» - The Executive Master’s Program for Financial Directors το οποίο χορηγείται µετά: Την υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των µαθηµάτων και, Την επιτυχή ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας σε όλα τα µαθήµατα µε βαθµό τουλάχιστον 60%.

Συνοπτικά, τα μαθήματα του προγράμματος είναι: Λογιστική ∆ιαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, Κοστολόγηση, ∆ιοίκηση Πληροφοριακών Συστηµάτων, Φορολογικός Έλεγχος, Νοµική Υποστήριξη, Πιστωτικός Έλεγχος, Υποστήριξη Υπηρεσιών Ανθρώπινου ∆υναµικού, Οικονοµικός Προγραµµατισµός, ∆ιοίκηση Ποιότητας Οικονοµικών Υπηρεσιών, Ταµειακός Προγραµµατισµός, ∆ιοίκηση Υπηρεσιών Ανάθεσης Έργου, Χρηµατοοικονοµική ∆ιοίκηση, Φορολογία ∆ιαχείριση Ρίσκου, Αξιολόγηση Επενδύσεων, Εσωτερικός Έλεγχος, ∆ιοίκηση Προµηθειών, ∆ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα, Στατιστική Ανάλυση.

Το Πρόγραµµα θα πραγµατοποιηθεί από 21 Οκτωβρίου 2005 έως 15 Σεπτεμβρίου 2007 και τα µαθήµατα θα διεξάγονται κάθε δεύτερη Παρασκευή και Σάββατο και ώρες 17:00-21:00 και 09:00-17:00 αντίστοιχα (∆ιακοπές Χριστούγεννα - Πάσχα - Καλοκαίρι).

Το κόστος του προ΄γράμματος είναι 6.000 € για τα μέλη της ΕΕ∆Ε και  6.500 € για μη µέλη. Στην τιµή συµπεριλαµβάνονται ειδικά εγχειρίδια γραµµένα για το πρόγραµµα, case studies και αναλυτικές παρουσιάσεις. Το κόστος µπορεί να καλυφθεί µε το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς.

Η προθεσµία για αιτήσεις ενδιαφέροντος διαρκεί έως τη ∆ευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005. Με τη συµπλήρωση της αίτησης αποστέλλεται στους υποψηφίους αίτηση εγγραφής, το ειδικό ερωτηµατολόγιο και το αναλυτικό πρόγραµµα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΕΕ∆Ε, Λεωφόρος Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, 111 44 Αθήνα, 6ος όροφος Τηλ.: 210 2112000, Fax: 210 211028 Υπόψη κ. Γ. Σκορδίλη, κ. Α. Χρόνη Web Site: www.eede.gr e-mail: open-seminars@eede.gr. Υπεύθυνη του Προγράµµατος είναι η κ. Κ. Μοσχοπούλου.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved