ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η "Λαρσινός ΑΕ" ασφάλισε όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου για ατυχήματα


Αθήνα 26.9.2011, 16:45

Την πλήρη κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών δαπανών των μαθητών ολόκληρης της Πελοποννήσου σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνει η εταιρεία «Λαρσινός Α.Ε.», μια επιχείρηση με ιστορία 20 ετών στους τομείς της εκμετάλλευσης λατομείων και του έτοιμου σκυροδέματος.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης και ευαισθητοποίησής της στην προστασία των παιδιών και των νέων και με γνώμονα τις πιέσεις που υφίσταται το οικογενειακό εισόδημα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η εταιρεία αναλαμβάνει την ασφαλιστική κάλυψη κατά ατυχημάτων για όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, επεκτείνοντας τη δράση που είχε ξεκινήσει πιλοτικά την προηγούμενη χρονιά για τους μαθητές του νομού Κορίνθου.

Έτσι, καθ' όλη τη φετινή σχολική χρονιά, 87.202 μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για τις ιατροφαρμακευτικές τους δαπάνες. Ειδικότερα, η ασφαλιστική κάλυψη που παρέχει η «Λαρσινός α.ε» αφορά 20.818 μαθητές στο νομό Κορινθίας, 12.732 στο νομό Λακωνίας, 16.254 στο νομό Αργολίδας, 12.980 στο νομό Αρκαδίας και 24.418 μαθητές στο νομό Μεσσηνίας.

Η ανακοίνωση του προγράμματος έγινε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης "Κορινθία 2011", παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Μπεγλίτη, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, βουλευτών και δημάρχων. Η Πρόεδρος της εταιρείας Ευγενία Λαρσινού και ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Λαρσινός παρέδωσαν τα πρώτα ασφαλιστήρια στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στον Γραμματέα της Περιφερειακής Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved