ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέος κύκλος σπουδών στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ (17/4/06)


Αθήνα 17.4.2006, 23:22
Προγράμματα σπουδών σε 17 κλάδους - ειδικότητες, καθώς και επαγγελματικού προσανατολισμού, θα λειτουργήσουν στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ κατά το σχολικό έτος 2006 – 2007.

Ειδικότερα, θα λειτουργήσει Β΄ Κύκλος Σπουδών σε 40 Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (ΤΕΕ) του Οργανισμού για 17 ειδικότητες και θα εισαχθούν 2.450 μαθητές και μαθήτριες, απόφοιτοι ΤΕΕ Μαθητείας Α΄ Κύκλου ή ισοτίμων σχολών, καθώς και απόφοιτοι των ΤΕΣ ή των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ των νόμων 576/77 και 1346/83, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας. Αιτήσεις θα υποβάλλονται στα κατά τόπους ΤΕΕ από 2 Μαϊου έως 8 Σεπτεμβρίου 2006. Η επιλογή των μαθητών θα γίνεται με πιστή τήρηση της σειράς προτεραιότητας κατά την υποβολή της αίτησης και μέχρι συμπλήρωσης του προβλεπομένου αριθμού εισακτέων.

Επίσης, από τις 19 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου 2006 σε 50 ΤΕΕ ΟΑΕΔ θα εφαρμοστεί ένα νέο πρόγραμμα ενεργού επαγγελματικού προσανατολισμού για 1.160 νέους και νέες που έχουν γραμματικές γνώσεις τουλάχιστον Γυμνασίου και έχουν γεννηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 1981 - 1988. Μέσα από αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν από εργασιακούς συμβούλους των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ – ΟΑΕΔ) και εκπαιδευτικούς των ΤΕΕ, καθώς και να λάβουν μέρος σε δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτικής υποστήριξης, πρακτικής άσκησης στα εργαστήρια των ΤΕΕ μαθητείας και επισκέψεων σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται από τον ΟΑΕΔ. Αιτήσεις θα αρχίσουν να υποβάλλονται από 1 Ιουνίου μέχρι 16 Ιουνίου 2006 στα κατά τόπους ΤΕΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών παρέχονται από τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ και από τον δικτυακό τόπο του Οργανισμού
www.oaed.gr.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved