ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το Corallia επισκέπτονται Α. Διαματοπούλου και Επίτροπος J. Hahn

 

Αθήνα 13.12.2011, 17:23

Το Corallia Clusters Initiative θα επισκεφθούν σήμερα Τρίτη στις 19:00 η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο Ευρωπαίος επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn.

Πρόκειται για τον πρώτο φορέα που συστάθηκε στην Ελλάδα για την οργανωμένη συστηματική διαχείριση και ανάπτυξη συνεργατικών σχηματισμών με  στόχο τη δημιουργία παραγωγικών και καινοτομικών οικοσυστημάτων, στα οποία δραστηριοποιούνται συντονισμένα επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, εμπορικές και επενδυτικές τράπεζες, «επιχειρηματικοί άγγελοι», καθώς και εθνικές και περιφερειακές αρχές.

Οι δράσεις του Corallia στοχεύουν στην ανάπτυξη  της καινοτομίας (innovation clusters), καθιστώντας την Ελλάδα ανταγωνιστική  στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών και προϊόντων. Τα έργα του αφορούν σε σημαντικούς και ευαίσθητους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, οι οποίοι θα χρηματοδοτηθούν έως και 95% από την ΕΕ, ώστε να δημιουργήσουν οικονομική ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας σε όλες τις ελληνικές περιφέρειες, συμβάλλοντας στον επαναπροσδιορισμό της αξίας του εργαλείου των clusters για τη βιομηχανική, ερευνητική και περιφερειακή ανάπτυξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved